| harciog a întrebat:

Sunt rupt de munca.Am facut piata de dimineata,am facut mincare,am dat program la masina de spalat,am intins rufe,am minat copilul la scoala,am cumparat flori,trebuie sa plec si la munca de noapte si toate astea pentru ca am promis ca de ziua femeii nu trebuie sa mai faca nimic si totusi n-ar fi nimic dar cum miine este sarbatoarea celor 40 de mucenici vrea sa si framint sa fac mucenicii.Nu mai poootttt,pe unde sa scot camaaasaaaa?

11 răspunsuri:
| ExistaMosCraciun a răspuns:

Lasa mai, ca vine si recompensa ta maine, doar ai de baut 40 de pahare!
Oricum, dragut ca te-ai gandit sa faci activitati de femeie, pe 8 Martie!

| harciog explică (pentru ExistaMosCraciun):

Eeeiii,nu am fost supus chiar la toate activitatile de femeie, chiar nici nu-mi doresc asta.

| Giulia97Anna a răspuns:

Vezi cum este ar trebui sa o pretuiesti mai mult

| Mann02 a răspuns:

Esti un sot iubitorwinking

| eugenl a răspuns:

Tine-o tot asa! tongue

| nicol20 a răspuns:

Propune-i sa ii faceti impreuna.Si tot respectu pentru tine ca iti iubesti sotia bravo.Bafta si mult noroc

| Hombre a răspuns:

Pe unde ai bagat-o cand te-a mancat in c*ur sa faci pe gospodina. Daca te mananca in continuare am supozitoare in jacuzzilaughing

| EmaS a răspuns:

Ei vezi ce munca titanica sunt supuse femeile?!

| fabiola a răspuns:

Se gasesc in comert, gata facuti...tu bucura-te de rasplata pentru gestul tau!

| harciog explică (pentru fabiola):

I-am facut iar ea i-a copt si acum tocmai savurez unul cu miere.E bun si nu apreciez nimic nici munca ei nici pe a mea, probabil mi-e foame.O zi buna.

| SingleStarOnTheSky a răspuns:

Pai(am vazut ca ai facut sfintisorii), daca o sa mai ai idei stralucite eu iti propun sa te gandesti la urmatorele:"o sa vina si ziua voastra...".Si gata, totul o sa treaca mai usorlaughing