| minnie91 a întrebat:

Sunt șanse de a împăca din nou cu o persoana din zodia leu?

11 răspunsuri:
| Lucian4 a răspuns:

Dpdv a relatiilor umane intrepersonale- da, Nu stim ce zodic esti(pentru compatibilitate), si nu stim gravitatea certei voastre...

| minnie91 explică (pentru Lucian4):

Eu sunt balanța.
Nu am făcut ceea ce mi-a spus

Răspuns utilizator avertizat
| DarthNiger a răspuns:

Zodiile sunt o prostie si nu inteleg de ce oamenii se incred in astfel de bazaconii, totul depinde de persoana respectiva si gravitatea situatiei, nu de zodii sau alte aiureli.

| Bizon95 a răspuns (pentru DarthNiger):

Eu sunt capricorn si year of the rat (anul sobolanului) in zodiacul chinezesc, si se spune despre combinatia asta ca aluneca printre degete

SI MI SE FOARTE POTRIVESTE caracterizarea!

deci nu sunt superstitios, si nu cred pana nu vad, iar de data asta... VAD!

| DataScience a răspuns:

Sanse mari daca ii mangai coama, scarpini sub barbie(stii tu ca la pisici) si ii zici "cine e seful meu, cine e seful meu dragalas? mhmmm tu esti; 3"
Eu sunt leut si parintii mei sunt ambii balanta, deci uite ca exista o conexiune puternica intre leuti si balante, mhm.

| baru a răspuns:

Conteaza caracterul si greseala pe care o suporta. Zodia prea putin.

| MihaelaPatricia a răspuns:

Eu sunt leu, deci cred ca sunt in stare sa te sfatuiesc.winkingPoti sa te impaci cu o persoana din zodia leu foarte greu, mai ales daca ai criticat-o. Leii sunt persoane care pun la suflet si ar trebui sa ai grija cum vorbesti si te comporti cu acestia.Dar te vor ierta, vor fi suparati pentru destul de mult timp, dar dupa te vor ierta.

| Iote a răspuns:

Ce legatura are zodia cu conflictul si educatia voastra? De fapt, lipsa educatiei duce la credinta in zodii si alte tampenii.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Da da

| Andreeush a răspuns:

Asta depinde de cele două persoane, nu de zodii.