Femeilor,din ce am observat eu ca băiat, li se activează chestia asta cu familia și chestii in jurul vârstei de 18-25 de ani, dar se poate duce jeler până la un 35 de ani.
La mine, din ce am observat până în 25-27 maxim, multe se mărită, deci da
Mai mult din cauza presiunii sociale și cel familiar multe vor sa se mărite sau sa iei facă iubit fara al cunoaște cunoaste bine de teama de a nu fi judecate de societate sau anturaj, familie etc.
La noi babele deja te bârfesc daca nu te-ai însurat până în 30 de ani sau nu ai iubita.
Unele fete caută provideri altele o fac că așa simt, sunt mai multe chestii necunoscute, depinde la caz la caz.
Depinde, cum este invatata fata, in tinerete.
Daca va domina dorinta de cariera, atunci instinctul matern ramane pe plan inferior.
Instinctul matern apare la fetele sanatoase la varsta tanara (12-15 ani). La cele care opteaza pentru cariera, acest instinct este "amanat" la varsta de 25-30+ ani, cand varsta le "obliga" sa faca copii (deseori chiar fara sa se marite).
Cred ca după vârsta de 35 de ani desigur doar cele care vor copiii restul nu se stresează!
La mine în oraș nu se stresează cu măritatul, că cam 80% din cuplurile de la mine din oraș se înșelă reciproc, mai ales băieții în generația asta. Fetele din sate până la 17 ani schimbă câte 10 după la majorat zboară, rar să stea una acasă, în general așa s astea de la sate, nu toate
Slava Domnului ca nu, nu cunosc astfel de persoane. Dar cunosc rudele care se tot agita in jur pentru altii inca necasatoriti, ceea ce e tragicomic.
Nu cunosc. Cam toate prietenele mele au intre 25-37 si inca nu se streseaza nimeni. Cred ca fricile astea apar pe fondul presiunii sociale si din fericire in jurul meu nu exista asa ceva.
12-15 ani? Aiurezi! Libido-ul si instinctul matern nu au nicio treaba.
Exact.Asa se credea cu secole in urma, de aceea le vedeai pe fete maritate la 15-16 ani.Noaptea mintii.
La ce varsta incep femeile sa fie stresate ca nu-s maritate si nu au copii?
De regula atunci cand vad ca nu prea mai le baga barbatii in sama atunci intrati voi in disperare, de asta gen prapastie, deja deveniti obsedate, disperate, vai ce va faceti voi.
Se poate intampla la orice varsta, de regula alea frumoase se gindesc la asta cand deja e prea tirziu ba chiar si cele care nu arata f bine, dar au pretentii cit china, asa o lungesc, stau ca poate poate apare unu mai bun, asa ajung pe la 30, apoi la 40 de ani si nemaritate si fara copii.
Atunci intra in disperare ce se fac ele, nau gasit barbatu visat, copil nau, care apare primul pe ala si sare dar de regula la varsta aia barbatii singuri, sau femeile singure, is cam cu probleme, uite asa o sa ia unu, o sa vada ca nu-i bun, devin si mai disperate, zici vine sf lumii
Asa ca tu, daca nu simti nevoia sa faci copii, sa te mariti acum, sau la varsta pana in 30 de ani, o sa ajungi ca femeile ce am spus mai sus, o sa te apuce disperatrea undeva pe la 40 de ani cand pretentiile tale vor depasi deja china, poate si planeta Pamint
o sa faci ca trenu prin sistemul solar, cum sa faci sa rezolvi si tu ceva.
Nu conteaza in ce oras, tara, sat, padure esti, tine de tine ca persoana, cum esti tu.
Exact cum ai spus, asa trebuie sa faca, asta daca vor copii, pentru ca mai tirziu apar probleme, ori nu se mai poate, ori cine stie ce altceva.
Depinde de cat de matura esti sau le ce varsta incepi pubertatea dar in jur de 17 ani consider eu
La 18-20 de ani fetele inca viseaza feti frimosi calare pe cai albi, pe la 22-24 vad realitatea iar dupa 27chiar incep sa se streseze cu maritat copil popa etc.
Dpdv biologic după 35 de ani deja cresc riscurile in cazul unei sarcini. Eu zic că femeile care vor cu adevărat copii incep sa se preocupe de asta pe la 25, cel târziu 30.
Nu ai auzit, dar se practica, vorbesc de chestia aia sa faca copil singure. Dar fac asta femeile care is nitel plecate cu pluta si care au bani destul de consistent.
Daca mergi pe la doctori de astia de fertilitate, sa vezi acolo, au aia cataloage cu barbati, totu despre ei, femeia intra, alege pe carei place, vorbesc din catalog se face programare, scoate doctorul sperma aluia de la racoare
o introduce in dispozitiv si asa ai ramas gravida, o sa ai un copil cu calitatile tale si aluia ce ai ales tu.
Dar sa faci SF de astea, e nevoie de cascaval unde pui daca nici buna de fabricat copii nu esti, va trebuie sa iei ovule de la alta femela, iar si acolo poti alege femeia.
Dar nu ajunge oricine sa faca asa ceva, dar zic ca idee, am vazut spui ca nu ai mai auzit.
Deci cresc copilul fara tata, care e problema, daca au bani, fac ce vor. Daca ai auzit de donori de sperma, ei is 2 categorii, orice barbat poate dona, dar e folosita la creme si alta categorie, unde trebuie sa fii barbat fatal/mortal unde merg doar astia care au mai de toate, si fata, si corp, si educatie si sanatate, doar aia ajung in cataloage si materialul lor in frigidere
Înainte poate dar acum nu mai e cazul pentru ca mai întâi vor sa aibă stabilite financiara, carieră, sa calatoreasca sa se distreze înainte de a avea copiii! După ce ai copiii nu mai poți sta prin cluburi pana la 4/5 dimineața sau sa mergi în fiecare weekend în altă țară etc.