| xXdoareuXx a întrebat:

Sunt si eu nelamurita. Deci Cand parintii mei dorm eu umblu usor sa nu-i terzesc dar cand eu dorm si ei sunt trezi sunt foarte zgomotosi: Asculta muzica, Dau tv foarte tare si etc.Sau azi dimineata eu dormeam si face tata : Diana trezeste-te si fac eu : cat e ceasul? si mi-a zis ca este 11 si ceva si m-am gandit mdea hai sa ma dau jos din pat. Cand ma uit la telefon sa vad cat este ceasul era 10.45. De ce fac fazele astea? chiar ma enerveaza

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate vroiau sa ii ajuti la curatenie, Diano!
Sau vrei sa stai tot weekend-ul in kuur si sa freci menta pe TPU?

9 răspunsuri:
| Firdinica a răspuns:

Sa sti ca 10.45 inseamna 11 fara 15 minute. Poate fac fazele astea pentru ca sunt nervosi.Incearca sa-i calmezi!

| Tweetymrrr a răspuns:

Probabil au ei o problemă cu ora la care te trezeşti. Cel mai bine ar fi să discuţi cu mama ta ca să lămuriţi situaţia.
Succes!

| Andramarina35 a răspuns:

Uitee. incearca sa le faci si tu aceiasi faza lor. trezeste-te asculta muzicaa etc. si daca ridica tonu la tine ii zici v-am facut asta sa vedeti cum ma simt eu in fiecare dimineaza si poate o sa se linsteasca sper ca te-am ajutat :*

| xXdoareuXx explică (pentru Tweetymrrr):

Dar ei oricum stiu ca eu dorm foarte mult. In timpul scolli la 7 juma sunt treaza. nu inteleg cu ce-i deranjeaza?

| Tweetymrrr a răspuns (pentru xXdoareuXx):

Păi tocmai de asta trebuie să vorbiţi despre asta. Ca să ştii şi tu care e deranjul în faptul că te odihneşti.

| claudiaz a răspuns (pentru Tweetymrrr):

Da asa este.trebuie sa vorbesti cu ei. ora 10.45 inseamna cam tot aia.si mie imi fac la fel parintii.eu sunt clasa a 5-a si sunt dupa-masa.la 11 trebuie sa ma trezesc.si mama tot la 10.45-50. ma trezeste.dar cred ca tu te enervezi si pentru ca in momentul ala esti somnoroasa.si automat ca in momentu ala, pentru tine 10-15 minute inseamna ceva.asa faceam si eu.succes! in a lamuri problema

| unknownn a răspuns:

Pai au dreptate.11 e ora de trezire a unui copil de 14 ani? Pe la varsta ta ar trebui sa te trezesti pe la 08:00.

| Tweetymrrr a răspuns (pentru claudiaz):

Nu eu am această problemă. Ai greşit persoana.

| xXdoareuXx explică (pentru anonim_4396):

Da cred ca ai drepatte dupa ce m-am dus sa fac un dus laughing tata m-a pus a fac curat in toata casa...mama doarmea ( lucreaza schimbul 3) si tata doar o intins rufele si o esit cu sora mea straight face