Vă felict dnă!
Scuzați ieșirile mele de peTPU.
Vă respect mult de altfel.
Părinții tăi au avut destui bani?
Banii niciodată nu sunt destul de mulți.
Este un singur mod de a fi suficienți, să te descurci cu cei pe care ai.
A educa un pe propriul copil în mod corect.
Este suficient să fie alături de tine și el va învăța de la mama limba maternă și de la dta, să deosebească binele de rău.
Răspunsul dtale este morbid (umor nepotrivit dar nu mă pot abține).
Cu cât ești mai tânăr genele pe care le transmiți sunt mai fragede și ai timp înainte să dai ortul popii să te bucuri și de nepoți.
Tot așa ca să te în-cura-jez. (Glumă tâmpită din partea mea).
Ea nu putea să fie paralelă singură, dacă nu erai și tu paralel.
Două drepte nu pot să fie paralele una cu alta, dacă una e paralelă și alta nu.
Așa că eu zic să nu aștepți până la 25 de ani, ca să înveți teoremele lui Euclid și ascensiunile pe Muntele lui Venus.
Eu sunt de parere ca fiecare este liber sa faca ce vrea. Eu am motivele mele personale pentru care nu o sa vreau niciodata copii, dar din partea mea altii pot avea. Ma enerveaza doar aia care nu au bani nici de apa potabila dar totusi fac cateva 6-7 copii. Nu am sa ii inteleg niciodata. De ce el, daca traieste in saracie extrema, trebuie sa mai chinuie si alt suflet nevinovat.
Daca ai bani, timp pentru a-l educa si cel mai important afectiune pentru ei, clar pro.
Eu nu as putea concepe ideea sa am un copil care ar fi gen "ala are si eu nu am".
Personal nu as vrea sa am un copil fiindca stiu ca nu ii voi putea oferi tot ce vrea.
Pur si simplu nu vreau sa fiu genul ala de tata "Te-am facut, acum descurca-te!"
Clar nu vreau, nu vreau sa ma zbat sa muncesc sa ai intertin si sa imi faca fire albe, sa inbatranesc inainte de termen, vreau sa imi traiesc viata in liniste si libertate si cu o partenera cu aceleasi conceptii.
E o prostie sa fi contra, logic ca PRO cel mai minunat lucru este sa dai viata, sa iti clonezi propiul adn =asta e scopul unei speci pana la urma, as vrea doi copii o fata si un baiat
Eu nu vreau, simplu.
Nu sunt contra in a avea copii, dar nu imi plac. Comportamentul lor ma irita si nu sunt pregatita psihic pentru atata rabdare.
Sunt contra dacă faci un copil când nu te poți întreține nici măcar pe tine. In momentul in care ești la casa ta, ai un job stabil și plătit bine, un partener care știi ca te susține și te iubește, atunci da, poți face un copil. Eu îmi doresc doar îmi momentul in care știu ca ii pot da tot ce are nevoie, fără sa ducă lipsa de nimic
Despre ce se întâmplă în țară afli de la TV, nu-i așa?
Concluzia mea este că pentru tine TV-ul funcționează pe post de prezervativ, nu te lasă să faci copii. O funcție pe care nu m-am gândit că o are.
A doua funcție este că se află în slujba străinătăți, dacă te alungă din țară ca să poți și dta să fii fericit, să faci copii, în zona unde umblă câinii cu colaci în coadă.
Ați mințit poporul, cu televizorul!
Pentru cei ce sunt contra și cei care amână, fiecare cu motivele lor.
Tu ai fi existat dacă mă-ta ar fi luat decizia să nu te facă?
Nu.
Astfel, tu iei o decizie pe care, dacă ar fi fost vorba să iei o decizie pentru tine, înainte de a te naște, nu ai fi luat-o și nu ți-ar fi păsat de motivele pe care le-ar fi invocat părinții tăi, ca să nu te facă.
Concluzia mea, pentru voi.
Propria voastră existență și faptul că putem sta de vorbă, aici și acum contrazice și face praf și pulbere oricare din argumentele pe care le aduceți atunci când luați decizia de a nu face copii.
Ați scris ditamai răspunsul pe baza unei presupuneri când eu n-am menționat nicăieri dacă eu mă uit la TV sau nu. Mai ușor cu presupunerile astea.
Așa să fie, dacă nu de la TV, de unde ai aflat că România e pe copcă, și nu merită să faci copii în ea, ceea ce e adevărat, cumva pe surse și resurse?