Mă gândeam eu.
Oricum, ia în calcul faptul că tatăl tău a încetat să mai facă astfel de gesturi, după cum spuneai. Asta dovedește că părerea ta contează, că te iubește și îți respectă punctul de vedere.
Te cred frate si pe mine ma enerva cateodata cand eram mic, probabil ai petrecut prea mult timp cu mama ta fara tatal tau si te-ai obisnuit sa fii doar tu cu ea habar n-am
Pare să aibă o relație foarte sănătoasă cu soția lui, dacă ești major își permite să zică în fața ta, poate mai râzi și tu puțin la cât de încruntat ești.
Nervozitatea ta poate proveni dintr-o gândire limitată. Poate că părinții tăi s-au ferit să discute cu tine deschis despre relațiile sexuale, adică să-ți facă o educație sexuală solidă, care să te ferească de greșeli și necazuri. Din păcate, mulți părinți trec sub tăcere subiectul. Poate din cauza asta respingi aprioric niște manifestări perfect normale și consideri subiectul ca fiind tabu. Din punctul meu de vedere, părinții tăi sunt printre puținii norocoși care încă mai sunt atrași fizic unul de celălalt după ani de căsnicie. Este un lucru rar, bravo lor! O să apreciezi și tu la justa valoare acest lucru când vei avea vârsta lor și dacă vei fi la fel de norocos. Și să știi, unde nu scârțâie patul, scârțâie relația.
Da, într-adevăr, n-am avut niciodată "discuția" cu părinții mei. Mulțumesc pentru răspuns!
Sunt mai multe motive.
1.Jena pentru ca sunt părinții tăi și nu ți se pare ok sa vezi astfel de gesturi între ei pentru ca sunt intime.
2.O vezi pe mama ta ca pe o femeie respectabila și îți pica aiurea sa o vezi intr-o ipostaza mai aparte.
3.Sunt oameni mai în vârstă ce consideri ca ar trebui sa pastreze decenta cel puțin în fata altor oameni.
Și toate cele enumerate sunt gândiri sănătoase.Adica e ok sa se pupe părinții tăi de fata cu tine, sa se strângă în brate sau sa își declare iubirea.Dar de acolo pana a se freca de mama ta și a prinde-o de părțile intime de fata cu, copilul e cale lunga și e aiurea.
Este perfect normal sa fii nervos. Gesturile lor nu sunt normale, tipul asta de gesturi se fac in dormitor, nu langa copil, indiferent de varsta acestuia. Parintele trebuie sa arate un exemplu, nu sa se frece unul de altul ca in filmele p****. Sunt anumite limite peste care parintii nu au voie sa treaca. Este normal sexul, dar asta nu inseamna ca o vor face cu usa deschisa.
Ar fi fost o problema daca nu te-ar fi deranjat lucrul acesta. Toti oamenii au sentimentul acesta cand vine vorba de parinti si sexualitate.
Pai pleacă și tu în oraș și lasa-i să își facă nevoile, poate o sa mai ai un frățior
Eu tind sa cred că e vorba de acea gelozie dintre tata și copil.
Copilul fiind obișnuit să petreacă timp cu mama sa,iar când tatăl intervine, apare gelozia aia manifestată prin țipete și urlete.
Ei,eu mă gândesc că subconștient ți s-a activat acest lucru și de aici reacția ta.
Sincer, glumele sexuale de fata cu copiii, nu mi se par deloc interesante și nici de bun gust, din contra.
E normal sa nu-ti placa asocierea mamei tale cu un obiect/ritual sexual. De aia s-au inventat injuraturile de mama, ca deranjau mai mult decat orice alte cuvinte.
Pentru tatal tau pare totul ok, aia e partenera lui, iar dialogurile alea intretin relatia dintre ei. Ar trebui totusi sa fie mai serios, de fata cu tine.
Eu nu inteleg de ce te-ai luat de mama ta. Tatal tau este initiatorul acestor glume, nu mama ta. Intotdeauna ei initiaza aceste glume, ei, barbatii, nu femeile. Este normal sa fi deranjat, e vorba de decenta. Ce fac in privat, e altceva. Exista pana si meme-uri pe internet cu femei care se satura de aceste glumite sexuale ale sotilor si le platesc cu aceeasi moneda. Retine: ei sunt de vina.
Hehe asta imi aduce aminte de o intamplare cred de cand aveam vreo 14-15 ani.
M-am dus la un amic acasa sa jucam ceva pe calculator sau ceva de genul si asta avea un tata interlop cu multi bani si o mama o bunaciune care era un fel de sotie trofeu pentru cei care inteleg sensul, si ala (tatal lu amicu' meu) era in chiloti prin casa ziua in amiaza mare cica cand ii venea cheful asta, baiatul lor, iesea pe afara...