Da.daca mai este, i se va da ceferticat care atesta virginitatea.inainte se dadea si la casatorie.cand se facea asa zisul act prenuptial se specifica virginitatea sau lipsa virginitatii.nu stiu daca e la fel acum, fiindca cred ca era discriminatoriu intrucat era valabil in cazul fetelor daca baiatul avea pretentia asta.pe ei nu-i intreba nimeni.de fapt cred ca multe divorturi sau adultere se intampla 40% din cauza minciunilor spuse in privinta asta.
Serios?! de ce este asa de obsedat de virginitatea copilei sale? nu ar fi fost mai bine sa vorbeasca cu ea frumos, sa devina prietenul ei decat sa sa o tarasca pe la ginecologi? Romania, ce vrei.
La ginecolog se uita respectivul in vagin si daca nu are himenul rupt sau nu il vede ca a fost slabit la penetrarea sexuala ii spune parintelui ca e virgina, probabil ii da si o hartie cine stie.
Daca verisoara ta ar fi stat cuminte si nu ar fi umblat dupa maciuca de la varsta pe care o are, nu ar fi ajuns nici la ginecolog...
nu cred ca-i da certificat, in fond tatal trebuie sa stie si atat. nu are nevoie sa demonstreze altcuiva cu vreun act ca ea mai este sau nu virgina. ginecologul o sa vb cu tatal ei si cam atat.
o controleaza , apoi ii spune tatalui ei daca este sau nu virgina.
Daca ea nu vrea nu poate sa o controleze. daca a facut-o i -s-a rupt himenul si se vede la control deci ori spune adevarul asumat ori daca intr-adevar e virgina sa nu il bage in seama