| TepeT a întrebat:

Știți sentimentu ăla. iți place de cineva dar nu prea poți să o ai (in cazul băieților). și o placi așa de mult, incât ai vrea să fie in momentu ăla lângă tine. să-i spui totul, ca și cum ar fi totul așa ușor. Aș vrea să pot să-i spun și eu unei fete, tot ce simt pentru ea, pentru a fi lângă ea. fata asta e drăguță, amuzantă, o prietenă ca o mie. fata care ai vrea să o ai tot timpul lângă tine. cu niște ochi adorabili, pe care dacă-i vezi nu ai cum să fi distras de altceva. Spuneți-mi și mie vă rog. cumva, cum să-i spun unei fete mai mici ca mine puțin ( eu am 15 ) că o plac, in ce mod. am incercat să mai fac asta, insă n-am putut să o fac, nu știu de ce.
Mersi, o seară faină.

15 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Daca zici ca sunteti prieteni asa de buni, atunci tot ce trebuie este sa petreci mai mult timp cu ea, sa incerci sa te apropii mai tare de ea, si sa urmaresti felul in care raspunde la gesturile tale.

| anabelisa a răspuns:

Pentru inceput, imi permit sa-ti dau un sfat:invata sa formulezi mai bine intrebarile, in asa fel incat sa se inteleaga ceea ce vrei sa transmiti.
Apropo:mai ai ceva greseli!

| TepeT explică (pentru anabelisa):

Prin răspunsul ăsta, nu prea mi-ai răspuns. știu că nu m-am făcut foarte ințeles, dar eu cred că tu ai ințeles esențialul. *no.answer.found.here*

| anabelisa a răspuns (pentru TepeT):

Bine,dar nu o lua in nume de rau!

| anabelisa a răspuns (pentru TepeT):

Bine,dar nu mi-o lua in nume de rau!

| neutrino a răspuns:

Este mare diferenta intre vointa si putinta. Asteapta pana cand vei putea!

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Ii dai o floare si-i spui ca nu stii ce prefera si ca data viitoare nu mai dai gres

| Dariusuu a răspuns:

Cu cât o să întârzii mai mult cu atât ai mai puţine şanse s-o cucereşti.

De ce nu-i spui un amărât de '' Te plac ''. Sunt sigur că va aprecia sinceritatea ta.

| Mihaela1964 a răspuns:

Cred ca nu-i poti spune tocmai pentru ca iti place atat de mult. Daca nu-i poti spune, scrie-i, exact asa cum ai facut aici.Mesajul scris are avantajul ca il poti redacta, pana atinge forma dorita. Poti alege ca forma scrisoarea, mesajul pe email sau PM pe facebook.Romantica ramane insa scrisoarea unde forma, hartia, mirosul, plicul si alte amanunte spun multe despre expeditor.Numai bine, sper ca visul tau sa prinda aripi...

| Elena_Maria_Dragan_1992 a răspuns:

Trimite-i seara un sms si spune-i ca o placi. Daca te va place iti va raspunde pozitiv.Sti vorba aia dragoste cu sila nu se poate.Succes!

| OlariuRox a răspuns:

Daca acea fata e cea mai buna prietena a ta, spune-i direct si fara ocolite, supnei ce iti place la ea, laud-o, ajut-o sa constat ca o placi.

| alexandra555555 a răspuns:

Cu cat este mai mica? Si ce culoare la ochi are?

| TepeT explică (pentru alexandra555555):

Mai mică cu 2 ani. dar nu cred că contează ce culoare are la ochi. oricum, sunt căprui. :3

| OlariuRox a răspuns (pentru alexandra555555):

Nu conteaza asta, el va cere un sfat nu sa o analizati pe fata.

| alexandra555555 a răspuns:

Alege momentul cind sunteti doar in doi si spune-i ca vrei sa fiti impreuna, dar nu asa deodata. Vezi poate ii spui ca are ochi frumosi sau ceva de genul. Nu cred ca o sa te refuze. Cel mai probabil ca si ea te place, dar asteapta sa faci tu primul pas. Succes si mai mult curaj!