Pentru inceput, imi permit sa-ti dau un sfat:invata sa formulezi mai bine intrebarile, in asa fel incat sa se inteleaga ceea ce vrei sa transmiti.
Apropo:mai ai ceva greseli!
Cred ca nu-i poti spune tocmai pentru ca iti place atat de mult. Daca nu-i poti spune, scrie-i, exact asa cum ai facut aici.Mesajul scris are avantajul ca il poti redacta, pana atinge forma dorita. Poti alege ca forma scrisoarea, mesajul pe email sau PM pe facebook.Romantica ramane insa scrisoarea unde forma, hartia, mirosul, plicul si alte amanunte spun multe despre expeditor.Numai bine, sper ca visul tau sa prinda aripi...
Mai mică cu 2 ani. dar nu cred că contează ce culoare are la ochi. oricum, sunt căprui. :3
Daca zici ca sunteti prieteni asa de buni, atunci tot ce trebuie este sa petreci mai mult timp cu ea, sa incerci sa te apropii mai tare de ea, si sa urmaresti felul in care raspunde la gesturile tale.
Ii dai o floare si-i spui ca nu stii ce prefera si ca data viitoare nu mai dai gres
Cu cât o să întârzii mai mult cu atât ai mai puţine şanse s-o cucereşti.
De ce nu-i spui un amărât de '' Te plac ''. Sunt sigur că va aprecia sinceritatea ta.
Alege momentul cind sunteti doar in doi si spune-i ca vrei sa fiti impreuna, dar nu asa deodata. Vezi poate ii spui ca are ochi frumosi sau ceva de genul. Nu cred ca o sa te refuze. Cel mai probabil ca si ea te place, dar asteapta sa faci tu primul pas. Succes si mai mult curaj!
Trimite-i seara un sms si spune-i ca o placi. Daca te va place iti va raspunde pozitiv.Sti vorba aia dragoste cu sila nu se poate.Succes!
Daca acea fata e cea mai buna prietena a ta, spune-i direct si fara ocolite, supnei ce iti place la ea, laud-o, ajut-o sa constat ca o placi.
Nu conteaza asta, el va cere un sfat nu sa o analizati pe fata.