| Alexxxxxandraxxx a întrebat:

Toata familia mea fumeaza si eu nu. Imi este rau de la tot fumul lor. (Pentru ca nu ma lasa nici sa deschid geamul ca vai ca nu platesc eu lumina). Am probleme cu plamani. Respir greu. Si am astm, am si probleme cu hipertensiunea si din cauza fumului lor mi sa marit glaucomul din ambii ochi. Oare vor inceta vreodata sa fie atat de egoisti? Mai ales ca avem un nou nascut in familie si inghite si el fumul lor. Simt ca innebunesc si imi vine sa ii omor. Sunt niste javre de oameni si am ajuns sa ii urasc.

Răspuns Câştigător
| anonimus1111111 a răspuns:

Crede-ma ca stiu prin ce treci. Am avut si eu aceeasi situatie in familie, ba mai mult, mama mea a fumat in timp ce era insarcinata cu mine si fratii mei. Nu le pasa ca suntem mici si ca pe noi ne afecteaza mai mult fumul loc decat pe ei. Dar asta nu a schimbat cu nimic situatia. Incet-incet, totii 3 fratii am inceput sa fumam, agravand situatia. Te respect pentru faptul ca nu te ai apucat si tu.
Insa, ei nu vor inceta niciodata sa faca acest lucru, din pacate... Mai ales ca ai spus ca este si un bebe acolo si ei tot nu se opresc. Degeaba le tii predici, sunt adulti, vor considera ca mananci bors (scuze de expresie).
Daca ei nu sunt interesati de cel mic, incearca sa il protejezi tu cumva. Esti singurul lui ajutor

11 răspunsuri:
| AwGenetix a răspuns:

Imi pare rau sa-ti spun, dar efectiv nu vei avea ce sa faci.
ce poti face, este sa nu stai prea mult in casa. acum e iarna, dar pe sezonul cald, poti veni foarte tarziu acasa. iti poti face un prieten si stai mai mult la el.

| BuLaNNNeL a răspuns:

Retarzi.

| D3I3 a răspuns:

Spune-le lor asta.
Eu le-as mai arata niste poze ce face fumul pentru plamani. As scoate in evidenta daunarea fumatului.

| gelu1970 a răspuns:

Ai niste parinti inconstienti de tot.

| Raducons a răspuns:

Nu este o solutie sa iti faci un prieten si sa vii tarziu acasa.
E foarte greu, eu stiu ce insemna sa se fumeze in casa cand tu nu esti fumator.
Mai bine faci o activitate, care sa iti ocupe timpul si stai mai mult intr-o camera in care nu se fumeaza. sper sa fie asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt niste javre intr-adevar si niste inconstienti. Daca iti mai spun ca tu nu platesti lumina spune-le ca nici ei nu iti platesc tie sanatatea si ca se gandesc doar la ei ca nu rezista fara vicii si deloc la bebelus. Daca ai camera separat incearca sa stai mai mult acolo si in ce priveste bebelusul..nu stiu al cui e dar e un dar prea frumos pentru niste retardati.
Sa fumeze de exemplu doar in bucatarie sau sa mearga la baie sa fumeze cand le vine..nu stiu..prostia nu se vindeca.e lipita de ei mai mult decat fumul de hainele lor.

| Shimozukushiki a răspuns:

Credeam că sunt singurul „dobitoc" în situația asta...
Deci nu sunt eu ăla nebun.

| Shimozukushiki a răspuns:

Și ce legătură are geamul cu lumina?
Ce legătură are sula cu prefectura?

| Shimozukushiki a răspuns (pentru anonim_4396):

Gândești înainte să scrii ceva? Cum să-i spui să le zică să se ducă-n baie, ai zis asta pentru că tu asta faci când mergi la școală și nu vă lasă, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Shimozukushiki):

Eu gandesc. Tu?
Eu o trimit pe soramea la baie sa fumeze cu geamul deschis. Sa zica mersi ca nu o trimit afara in frig desi am facut si asta uneori in toiul iernii.

| sagetarius a răspuns:

(Pentru ca nu ma lasa nici sa deschid geamul ca vai ca nu platesc eu lumina).
ce treaba are aerisitul/deschisul geamului cu platitul luminii?