| Kiddduu a întrebat:

Toate prietenele mele imi spun ce mama grozava au, in sensul ca le lasa sa aiba prieten.Insa eu nu pot spune acelasi lucru.Mama mea e mai aspra cand vine vorba de asta, si nu ma lasa. Zice ca sunt prea mica, ca ea a avut primul prieten la 15 ani jumate ani, ca s`a jucat pana la 13 ani etc.Intradevar,sunt micuta, am 12 ani, dar sunt destul de mare astfel incat sa imi asum raspunderea pentru faptele mele.Si i-am pus o mie de conditii:ca nu imi va afecta situatia scolara,ca nu ma voi dezvirgina, ca nu ma voi gandi tot timpul la el, ca nu o sa ma intalnesc zilnic cu el etc.Dar ea nici nu vrea sa auda.Ce as putea sa ii spun ca sa o fac sa inteleaga cum ma simt eu fata de prietenele meie?

Răspuns Câştigător
| dominic90demy a răspuns:

Care e problema ta? daca ar fi vrut un singur fel de parere ar fi intrebat o prietena si nu ar fi postat aici.asa ca am dreptul sa imi dau cu parerea si sa o incurajez sa fie un pic independenta.da, poate ca nu e bine ca i-am zis sa nu ii spuna mamei sale si ca ar trebui sa ii zica tot ce se intampla cu ea ca sa o ajute daca are nevoie.ok, asta inteleg.dar sa o tratezi de parca ar avea 7 ani...nici chiar asa.ce crezi ca nu isi poate trai copilaria? cu vremurile astea moderne nu e o copilarie asa copioasa ca pe vremuri.asa ca nu o mai trata ca pe o copilita.are timp de toate.si la 12 ani nu e chiar o relatie asa de importanta sa zici ca o afecteaza in vreun fel.e doar un bazdac al copilariei.din contra o pregateste pentru mai tarziu ca sa stie ce sa faca.asa ca nu te mai crede tu cel care le stie pe toate:-P

14 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Draga mea, să știi că mama ta are dreptate, ești încă mult prea mică pentru relații cu băieții și n-ar trebui să te iei după moda sau ceea ce spun prietenele tale. Mama ta știe ce e mai bine pentru tine, iar în cazul de față, tu având doar 12 ani, chiar nu exagerează.
Mai ai toată viața pentru băieți. Acum trăiește-ți copilăria!

| andrei a răspuns:

Am mai vazut asta la televizor. Mame la 12 ani.

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Ai 12 ani, as zice sa mai astepti...
Adica la 12 ani nu stiu daca merita sa stai cu un baiat probabil mai mare ca tine, deoarece tu nu stii ce e aia dragoste si el va profita de tine si pana la urma te va lasa pentru alta iar tu, fiind mica, vei suferi mult mai mult decat o vei face cand vei avea 14-15 ani.
Nu iti zic asta cu rautate, dar parerea mea e ca ar trebui sa mai astepti.
Succes!

Răspuns utilizator avertizat
| expander91 a răspuns:

Nu esti destul de mare sa-ti asumi raspunderea! Abia pe la 14-15 ani poti sa raspunzi de faptele tale.Mama ta are perfecta dreptate. Si eu cand mi-am facut prietena scazuseem mult la invatatura, la 14 ani. Mama ta stie ce spune.

| dominic90demy a răspuns:

Cea mai buna solutie e sa nu ii spuilaughingserios. daca tot e dura cu tine si nu vrea sa inteleaga de ce te mai lupti cu morile de vad.nu e un lucru care depinde de ea.depinde doar de tine.stiu ca poate vrei sa aveti o relatie deschisa si fara secrete dar asta ar fi cea mai buna solutie.plus ca ce nu stiu nu poate sa ii faca rau.traiesteti viata dar ai grija;-)

| VreauTilifon a răspuns:

@dominic90demy, Serios? Asta`i gandire? Are 12 ani omule! Ea trebuie sa stea sa se joace, sa citeasca sa faca altceva la ce`ti trebuie tie prieten la 12 ani? Vezi`ti fetita de treaba ta, crezi ca ai gandire matura dar nu`i asa. Concluzie : Ai timp toata viata de prieten, traieste`ti copilaria pentru` un moment!

| dominic90demy a răspuns (pentru VreauTilifon):

Care e problema ta? daca ar fi vrut un singur fel de parere ar fi intrebat o prietena si nu ar fi postat aici.asa ca am dreptul sa imi dau cu parerea si sa o incurajez sa fie un pic independenta.da, poate ca nu e bine ca i-am zis sa nu ii spuna mamei sale si ca ar trebui sa ii zica tot ce se intampla cu ea ca sa o ajute daca are nevoie.ok, asta inteleg.dar sa o tratezi de parca ar avea 7 ani...nici chiar asa.ce crezi ca nu isi poate trai copilaria? cu vremurile astea moderne nu e o copilarie asa copioasa ca pe vremuri.asa ca nu o mai trata ca pe o copilita.are timp de toate.si la 12 ani nu e chiar o relatie asa de importanta sa zici ca o afecteaza in vreun fel.e doar un bazdac al copilariei.din contra o pregateste pentru mai tarziu ca sa stie ce sa faca.asa ca nu te mai crede tu cel care le stie pe toate:-P