| Kiddduu a întrebat:

Toate prietenele mele imi spun ce mama grozava au, in sensul ca le lasa sa aiba prieten.Insa eu nu pot spune acelasi lucru.Mama mea e mai aspra cand vine vorba de asta, si nu ma lasa. Zice ca sunt prea mica, ca ea a avut primul prieten la 15 ani jumate ani, ca s`a jucat pana la 13 ani etc.Intradevar,sunt micuta, am 12 ani, dar sunt destul de mare astfel incat sa imi asum raspunderea pentru faptele mele.Si i-am pus o mie de conditii:ca nu imi va afecta situatia scolara,ca nu ma voi dezvirgina, ca nu ma voi gandi tot timpul la el, ca nu o sa ma intalnesc zilnic cu el etc.Dar ea nici nu vrea sa auda.Ce as putea sa ii spun ca sa o fac sa inteleaga cum ma simt eu fata de prietenele meie?

Răspuns Câştigător
| dominic90demy a răspuns:

Care e problema ta? daca ar fi vrut un singur fel de parere ar fi intrebat o prietena si nu ar fi postat aici.asa ca am dreptul sa imi dau cu parerea si sa o incurajez sa fie un pic independenta.da, poate ca nu e bine ca i-am zis sa nu ii spuna mamei sale si ca ar trebui sa ii zica tot ce se intampla cu ea ca sa o ajute daca are nevoie.ok, asta inteleg.dar sa o tratezi de parca ar avea 7 ani...nici chiar asa.ce crezi ca nu isi poate trai copilaria? cu vremurile astea moderne nu e o copilarie asa copioasa ca pe vremuri.asa ca nu o mai trata ca pe o copilita.are timp de toate.si la 12 ani nu e chiar o relatie asa de importanta sa zici ca o afecteaza in vreun fel.e doar un bazdac al copilariei.din contra o pregateste pentru mai tarziu ca sa stie ce sa faca.asa ca nu te mai crede tu cel care le stie pe toate:-P

14 răspunsuri:
| dominic90demy a răspuns:

Cea mai buna solutie e sa nu ii spuilaughingserios. daca tot e dura cu tine si nu vrea sa inteleaga de ce te mai lupti cu morile de vad.nu e un lucru care depinde de ea.depinde doar de tine.stiu ca poate vrei sa aveti o relatie deschisa si fara secrete dar asta ar fi cea mai buna solutie.plus ca ce nu stiu nu poate sa ii faca rau.traiesteti viata dar ai grija;-)

| VreauTilifon a răspuns:

@dominic90demy, Serios? Asta`i gandire? Are 12 ani omule! Ea trebuie sa stea sa se joace, sa citeasca sa faca altceva la ce`ti trebuie tie prieten la 12 ani? Vezi`ti fetita de treaba ta, crezi ca ai gandire matura dar nu`i asa. Concluzie : Ai timp toata viata de prieten, traieste`ti copilaria pentru` un moment!

Răspuns utilizator avertizat
| expander91 a răspuns:

Nu esti destul de mare sa-ti asumi raspunderea! Abia pe la 14-15 ani poti sa raspunzi de faptele tale.Mama ta are perfecta dreptate. Si eu cand mi-am facut prietena scazuseem mult la invatatura, la 14 ani. Mama ta stie ce spune.

| Auslesse a răspuns (pentru Saataan):

Zau? se vede ca esti baiat, pentru ca gandesti total diferit.Din contra, mama ei trebuie sa stie tot ce face ea, mai ales ca e atat de mica, are doar 12 ani,trezeste-te! Si da,mai mult ca sigur,mama ei vrea doar s-o protejeze de baietii profitori, care, Slava Domnului, sunt peste tot! Chiar tu ai zis-o, voi doar vreti sa profitati de fete.ce ti-e si cu baietii astia! deci,?

"Fii atent nu tot ce faci tu trebuie sa stie mama ta, mama doar are grija de tine, noi baieti incercam sa profitam de fete si mama ta poate de acee nu te lasa sa ai un prieten"...ia mai citeste inca o data sa vezi ce-ai zis!

NOname
| NOname a răspuns:

Draga mea, să știi că mama ta are dreptate, ești încă mult prea mică pentru relații cu băieții și n-ar trebui să te iei după moda sau ceea ce spun prietenele tale. Mama ta știe ce e mai bine pentru tine, iar în cazul de față, tu având doar 12 ani, chiar nu exagerează.
Mai ai toată viața pentru băieți. Acum trăiește-ți copilăria!

Pk,las-o balta, eu stiu ce-am vrut sa zic!

Tot n-ai inteles.las-o asa, ca-i bine!

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Ai 12 ani, as zice sa mai astepti...
Adica la 12 ani nu stiu daca merita sa stai cu un baiat probabil mai mare ca tine, deoarece tu nu stii ce e aia dragoste si el va profita de tine si pana la urma te va lasa pentru alta iar tu, fiind mica, vei suferi mult mai mult decat o vei face cand vei avea 14-15 ani.
Nu iti zic asta cu rautate, dar parerea mea e ca ar trebui sa mai astepti.
Succes!

| andrei a răspuns:

Am mai vazut asta la televizor. Mame la 12 ani.