Nu recomand!
Iubitul tau nu vrea decat sa-si protejeze madularul, nepesandu-i nici cat o ceapa degerata de tine, fiindca anticonceptionalele vin cu o gramada de efecte secundare care iti distrug sanattea: infertilitate, dereglari hormonale in timp putand produce hipertiridie sau hipotiroidie, noduli mamari, chisturi ovariene si fibroame uterine si chiar cancere.
De ce ai vrea sa-i faci numai lui pe plac si tu sa-ti sacrifici sanatatea?
Chiar merita ca el sa primeasca toate beneficiile si tu sa mori pentru el?
Folositi prezervativul ca nu musca, nu doare, nu are nici un efecet secundar pentru nici unul dinter voi si costa extremd e putin.
Daca esti afat desteapta si-i spui clar ca nu-ti distrugi sanatate pentru el si ca nu accepti decat sex cu prezrevativ, se va conforma si va purta prezrevativ.
Daca va refuza prezervativul, atunci iti confirma ca nu da nici macar o ceapa degerata pe sanatatea ta!
Noi? Pai ce pe noi ne afectează? Mergi la medic, consultă-te cu el că oricum ai nevoie de prescripție pentru ele și pe urmă ia o decizie.
Mie nu imi spune nimeni ce sa fac, ce sa iau ca asa vrea persoana respectiva...Si nu intru intr-o relatie ca sa fiu jucaria sexuala a unui nimenea pe care l-am facut in ochii mei ca un "cineva".
Nu lua. Pe termen lung îți distrugi organismul și sănătatea.
Ai alternative mult mai bune. 1- numără zilele din calendar. 2- Prezervativul,,
El poate sa vrea ca tu sa iei.
Trebuie sa te intrebi pe tine daca vrei sa iei chimicale zi de zi pentru a te proteja sau poti folosi alta metoda de protectie.
Daca alegi sa folosesti anticonceptionale, atunci vorbeste cu un medic sa iti faca o recomandare personalizata. Ce se potiveste pentru alte fete nu se potriveste la tine.
Succes.
Foarte urat si egoist din partea lui ca vrea sa isi expuna iubita la asemenea otravuri. Trebuie in primul rand testata coagularea sangelui si trombofilia, asta va sa nu risti vreun tromb si sa dai ortul popii din cauza pritenului. Alegerea este a ta, dar te sfatuiesc sa stai departe de pastile hormonale atata vreme cat nu ai cu adevarat probleme de sanatate pentru care sa le iei.
Aaaa...mai spune-i ca exista si vasectomia, deci de ce sa nu foloseasca el pe propria piele o metoda anticonceptionala?
Nu lua. Lasă-l și du-te cu unul care folosește Durex. Ce pana mea de întrebare e asta?
Ea cica are 19 si el 30 de ani. Cred ca el o vrea doar ca pe un obiect sexual.
Dai papucii si cauta pe cineva care sa te aprecieze si sa te iubeasca la valoarea ta