Convietuiesti pana vei munci si tu, poate face scandal la bautura spune-i sa renunte la alcool
Nu ai ce face.Astea sunt posibilitatile.Te cred ca iti vine greu.Dar cred ca ea are dreptate.Si sa nu crezi ca nu o afecteaza chestia asta.Si ea si-ar dori sa iti faca toate poftele.
Sofere,soferas! Ea nu a spus nimic de alcool.Nu au posibilitati sa dea banii pe orice.Nu judeca gresit.
Nu ne-ai zis doua lucruri esentiale : cati ani ai si ce studii ai.
In alta ordine de idei : 320 lei pe luna? Da cat lucreaza, 4 ore pe zi?
Stiu ca o afecteaza plange mai ales dupa moartea tatei (acum doi ani)plange si pentru ea sipentru mine eu avand pe atunci dosr 9 ani. Stiu ma gandesc si eu dar ma uit la alti copiii care isi fac toate poftele eu ma zgarcesc si la o inghetat. Mai primeste mama de la servici ccateceva. In rest familia nu ne ajuta de nici un fel daca nici de ziua mea nici u la multi ani nu am primit in afara de cel al mamei. Matusa mi-a promis ca drept cadou de aniversare imi da bani pentru o excurdie la scoal si nu mia mai dat si de atunci nu a mai dat nici unsemn de viata. Deci acum stii cum e viata mea
Da dar munca! E slaba schelet ma rog la dumnezeu sa o tina in viata ca nu mai ea ma iubeste pe lumea asta.
Esti foarte matura pentru varsta ta si ai ocazia sa-ti schimbi nivelul de trai in viitor. Totul depinde doar de tine. Momentan n-ai ce face, nu depinde totul doar de tine.
Imi pare foarte rau sa aud asta. Te-as itnreba cati ani ani, e oarecum important. Te-as intreba si unde stai, eventual sa incerc sa te ajut cumva. Obisnuiam sa lucrez in event management, aveam din cand in cand evenimente caritabile pentru diverse cauze. Ti-as spune ca iesirea din saracie e lucrul dar a r fi nedrept, poate ca nu esti la varsta la care sa o faci. Tine-te insa de scoala pentru ca, in cativa ani sa stii ca vei putea sa iti asiguri un trai cel putin decent.
Mi-am dat seama din intrebarea ta.Nu esti singura si este pacat ca sunt copii ca tine in aceasta situatie.Imi pare rau!
Sincer sa fiu povestea ta este una foarte trista! regret prin ce ți-a fost dat sa treci, dar am toată certitudinea ca treci prin experiența asta proasta pentru a fi întărită! nu-ți pierde speranța! lasa-te in grija Domnului Dumnezeu! nu te mai preocupa atât, spune-i Lui ce te frământă si roagă-l pe El sa lucreze la încercările prin care treci.
Mărturisește-i Lui slăbiciunile tale si el te va întări! sper din inima sa fi bine iar Domnul nostru sa te aibă in paza lui!
Trebuie sa intelegi ca nu va permiteti
fa ceva : fa curat, ascult-o, intelege-o nu o enerva
Fii tare si intelege-o! esti foarte matura pentru 11 ani, brovo tie, invata si vei avea un viitor minunat, daca vrei sa vb trimite mesaj
Mama ta nu s-a gandit sa incerce sa isi gaseasca un alt loc de munca mai bine platit? Macar sa primeasca salarul minim pe economie. Din ce oras esti?
Nu a gasit nimic, desi are diploma de asistenta la spital te poti angaja numai cu pile sau cu bani.A incercat peste tot dar nimic.Stau in pitesti