Este important să îți accepți starea și să îți acorzi timp să te vindeci. Poți încerca să vorbești cu un terapeut sau consilier care te poate ajuta să explorezi și să depășești aceste sentimente. De asemenea, conectarea cu prieteni apropiați sau familia pentru sprijin emoțional poate fi de ajutor.Fii blând cu tine însuți și nu te simți singur în aceste momente. Caută activități care îți aduc bucurie și încearcă să găsești echilibrul între a-ți acorda timp pentru vindecare și a căuta sprijin din partea celor dragi. Încetul cu încetul, vei găsi calea de ieșire din această stare și vei descoperi că meriți iubire și fericire. Sănătate multă și încurajare! O sa treci peste!
Am facut tot ce mi ai zis in afara de a merge la terapeut. Restul nu m-au ajutat suficient, tot nu am scapat de acel sentiment. Voi incerca terapeutul
Încearcă. Nu e rușine sau ceva sa știi. Chiar ajuta!
Sau prima data încearcă cu un psiholog
Chiar voi incerca! vreau sa scap de acest gol si sentiment negativ. nu mai vreau sa simt presiune in piept si sa ma simt singur.
As avea o întrebare. Nu ai cum sa adopti/iei un animal? Sa știi ca ajuta emoțional
Femeie, pace. Ce cauta astea doua in aceeasi fraza? Singura femeie care iti aduce pace e doamna cu coasa.
Imi pare rau de situatia ta, dar esti in apa rece din vina ta, fiindca preferi sa stai singur in casa in loc sa iesi la agatat.
O alta varianta este sa-ti rogi prietenii sa organizeze o intalnire in 4 cu iubita lor si cu o alta fata care-i libera, fiindca si asa se mai leaga prieteniile.
In primul rand trebuie sa faci o cura de minerale si vitamine.
Poti bea si ceai de sunătoare, este linistitor.
Incearca sa faci pace cu situatia actuala si sa o iei fix asa cum este.
Nu te lua la tranta cu durerea, mai rau o amplifici pentru ca ii dai valoare.
O recunoști, a admiti, o accepti si mergi in pas cu ea pana la un moment dat cand se retrage singura.
Viata ta este importanta cu sau fara partenera. Starea de bine a sufletului tau nu depinde de nimeni, nu o cauta in exterior.
Poti sa iti creezi momente dragute si singur, sa faci lucruri care iti plac.
Daca iti doresti o partenera cu care sa impartasesti momente frumoase, roaga- te la Dumnezeu si sigur te va ajuta sa iti apara in cale o fata potrivită.
Pana atunci fii tu bine cu tine insuti si bucura te de acest dar numit viata.
Mergi la un film, mananca o prajitura, cumpara- ti un cadou simpatic si fiu fericit.
Toți prietenii mi au făcut cunoștință cu tipe, dar ca de obicei, nu a mers nimic bine:/ iar cu ieșitul din casa ies, dar unde sa mai caut? Cele singure și bune nu se arata și e greu sa le gasesti
Magazinele sunt pline de vanzatoare, colege de scoala sau munca exista, pe strada intalnesti tot timpul, deci fete sunt, doar sa vrei sa le cunosti.
Vreau, dar nu am mari speranțe sa găsesc o femeie bună, cele ok sunt luate adesea
M-am rugat la Dumnezeu și încă o fac, dar simt ca nu o sa-mi aducă o femeie care sa ma iubească, simt ca o sa fiu iubit doar daca am ceva de oferit material. Mi am dorit sa am alături pe cineva la greu, dar nu am reușit, mereu am ghinionul sa plece și fix cele bune :/ nu ma pot forta sa fiu o alta persoana sa fiu pe plac
Sunt destule femei bune si libere, doar ca nu vrei tu sa le vezi, fiindca fiecare avem perechea noastra pe pamant, doar ca trebuie gasita.
La fel cum sunt si baieti buni, care nu-si dau nici o sansa fiindca prefera sa se ascunda in loc sa iasa si sa-si caute jumatatea.
Parca cu cât cauți, nu găsești:/ e foarte greu și obositor sa tot cauți pe cineva ok, anul asta am avut numai eșecuri. Uneori ma gândesc ca unele persoane ca mine nu suntem făcuți pentru o relație și pentru a avea pe cineva alături.
Mai lasa din pretentii si atunci vei gasi o fata mai putin frumoaa, sau mai linistita, poate mai slabuta sau mai grasuta, care-i la fel de timida si retrasa dar poate iubii la feld e bine si frumos asa cum iti doresti tu.
Du-te la sala si lucreaza la tine. Ca sa iti creasca putin clitorisul sa para ca ai si tu penis.
Dupa ce s-a intamplat asta si ai prins ceva curaj si incredere, incearca sa agati femei mai urate, pentru ca probabil visezi la avioane.
Odata ce ai cateva relatii si ai continuat sa lucrezi la tine, atat fizic cat si intelectual, vei putea sa ai si femeile pe care le vrei tu acum.
Nici nu trebuie sa te fortezi sa fii alta persoana, pentru ca intr- o relatie pe termen lung, tot tu vei fi in final.
Poate este un timp al tau pentru tine, in care ai ocazia sa te cunosti, sa faci cunostinta tu cu tine.
Ofera- ti singur sansa sa fii bine astazi, fara sa trebuiască sa vina cineva cu bagheta magica, eventual o printesa din povesti.
Depinde si ce target ai in ceea ce privește genul feminin.
Daca te imprietenesti cu o fata simpla, fara gargauni in cap, care visează avioane, cai verzi pe pereti, cu siguranța vei reusi sa gasesti acea relatie pe care o doresti.
Nu am nici-o pretentie, vreau doar o femeie ok cu care pot forma o relatie profunda, sa fim unul langa altul, nu ma intereseaza aspectul fizic sau alte lucruri