Si intrebarea este?
Sau vrei sa judecam ce ai facut? Da, este o mare prostie daca ai facut asa ceva, in primul rand tinand de igiena si bunul simt, morala, in al doilea rand de materialele irosite (cum ar fi hanoracul lui).
Dar oricum, este fratele tau, sunteti o familie, voi va suparati, voi ca impacati. Conteaza ca atunci cand sunt probleme serioase sa va intelegeti si sa fiti uniti.
Numai bine!
Eu nu sunt de acord cu partea aceea în care "...sunteti o familie, voi va supărați, voi va împăcări." Eu cred ca dacă te certi rau și îți greșește mult nu trebuie sa ierți asa ușor doar pentru ca este din familie, cunosc foarte multe cazuri iar mie mi se pare o irosire de timp sa ierți persoanele false care nici nu țin la tine!
Adevarat. Adevarat partea cu nu trebuie sa "ierti" doar pentru ca este o familie.
Insa mai adevarat este sa ierti indiferent de persoana. Sa tii "dusmanie" este o copilarie totala. Sa nu ai treaba cu nimeni, sa iti vezi de treaba ta, sa ierti pe oricine... este ceva ce nu oricine poate sa faca
Nu intamplator se spune poarta-te frumos cu cei care au acces la periuta ta de dinti.
podean183 întreabă: