Aceasta este o poveste intr-adevar emotionanta si nu imi este rusine sa o spun:am varsat o lacrima si imi iubesc mama!
Ma cearta cand nu o ascult, ma pedepseste, dar ea este cea care m-a adus pe aceasta lume unde am prieteni, 2 verisoare, un var si o familie minunata!
Bullshit.
astea sunt povesti inventate ce au scopul sa-ti apreciezi mama.
nu e real fratilor.
chestii de-astea sunt inventate de fetitele de 12 ani.
nu mai puneti botul la toate prostiile.
M-a impresionat foarte tare, aproape mi-au dat lacrimile. Mama e cea mai importanta fiinta din lumea asta(chiar daca ma cert cu ea, o respect foare mult).
Chiar dacă am mamă ..pentru mine e ca și cum nu aș avea. Nu este niciodată lângă de mine.
Nu stiu daca este sau nu inventata. Eu am gasit povestea si am spus sa v-o impartasesc si voua. Pana la urma subiectul ei conteaza. Eu unul nu o mai respect deloc, o injur cum injur baietii la nervi. Si nu imi place deloc in ce stadiu am ajuns...
Recunosc ca m-a impresionat la maxim ce am citit si normal ca mama ramane nr1 si cea mai importanta pentru mine, cred ca si pentru majoritatea...
Frustratul nu are cum să își vadă viața frustrată..se obișnuiește cu ea și nu o recunoaște.
Despre dragostea mea pentru mama nu pot spune mai mult de doua cuvinte, acestea fiind INDESCRIPTIBILA si INDESTRUCTIBILA.
Mi s-a prelins incet lacrima pe obraz cand am citi aceasta povestire! Acum am inteles sa nu-i mai fac mamei atatea probleme, sa nu-i mai intorc spatele etc. Iti multumesc pentru aceasta poveste minunata!