Citeste carti, intalneste-te cu alti oameni, invata la un instrument, invata limbi straine, gandeste-te la alte lucruri care ti-ar place sa le faci, roagat-te
Cum poti iubi un om atat de capricios? Ti-ai pierdut respectul fata de sine? Ca sa-l uiti trebuie sa ai o ocupatie.Incearca sa faci ceva util sau inscrie-te la un curs ca sa inveti ceva.
Eu sincer, nu am trecut prin asa ceva, inca (am 16 ani). Dar sunt sigura ca vei gasi in tine puterea necesara de a uita de el si de a incerca o noua relatie, atunci cand vei fi pregatita.
Incearca sa te stapanesti de la orice emotie pe care o poate provoca un "semn" de la el,
Mobilizeaza-te si incearca sa iti gasesti alte activitati, noi prieteni. Nu te lasa deprimata, gandeste-te la faptul ca pentru fiecare 60 de secunde in care stai suparata, pierzi un minut din viata asta frumoasa, minut care nu ti-l da nimeni inapoi! Sper ca am fost de folos!
Imi pare rau sa te anunt dar eu nu am gasit nicio modalitate de a trece peste despartirea de persoana pe care o iubesti.Ca si tine, stau si ma gandesc la ea, ma gandesc la trecut si la momentele minunate pe care l-am petrecut alaturi de ea.
Dacă stai toată ziua în casă, să ştii că nu rezolvi nimic. Nu aşa se uită ceva. Dacă nu faci nimic, ai "ocazia" să te gândeşti la el, să-ţi aduci aminte de clipele petrecute împreună, deci te întristezi. Ieşi afară sau fă ceva care să-ţi ocupe timpul. Fă sport, citeşte, plimbă-te, ieşi cu colegii/prietenii pe undeva, şi o să vezi că e din ce în ce mai bine. www.annitu.com
Sper să treci peste asta cât mai repede şi să-ţi revii. o zi frumoasă!
Whoa...Am aceeasi problema.Ma regasesc in ceea ce ai scris tu
Eu mi.am facut curaj si am vorbit cu mama.Ma simt mult mai bine acum
Mi-a zis sa nu il mai bag in seama...pur si simplu.Pentru ca daca i-ar fi pasat de tine, nu se ajungea la a va desparti .
Daca vrei sa il uiti...nu stiu, iesi si tu pe afara, distreaza-te!
Crezi ca el e la fel de deprimat?
Succes
Eu te sfatuiesc sa-l faci pe el sa se simta ca tine si am fost si eu deprimata am plans cam o luna sau chiar doua o sa-l uiti candva