Incearca sa te faca geloase ca si cum sa iti arate ca este cautat pe cand de fapt sa nu crezi asa ceva este o minciuna.
Nu e genul ala de om cu fite doar ca nu stiu cum sa-l fac sa se apropie de mine.Adica mereu sta cu baietii si daca e mai trage o privire lunga-n ochii mei sau gaseste motive sa ma apropii de el dar uite ca are un avantaj:sunt fruntasa clasei si imi zice sa il ajut la invatat.
Azi, eu am facut un mic joc ca sa ghicesc cu ce litera va incepe prima lui iubire si am facut asta cu el de trei ori si iesea in continuu A.Nu stiu daca este destinul nostru sa fim iubit si iubita.Tu ce crezi?
Atunci sa ramana cu inventatul nu? Bravo tie ca tii la prestanta ta si ca ai personalitate! Nu asculta rautatile de aici, nu-i vezi sunt loviti in orgolii! Tu ramai aceeasi fata si care va sti din ei, sa aprecieze calitatile si felul tau de a fi si va sti sa se faca placut atunci acela sa fie alesul nu? Multa bafta!
Bună din nou.
Jocul este joc, realitatea este alta.
Dacă îl ajuți la învățat nu te va uita toată viața lui, chiar dacă ar fi sau nu cu tine împreună. Timpul va spune cine și cu cine!
Pa, pa.
Probabil asa incearca sa-si linga ranile. Daca l-ai refuzat, el incercand, i-ai zdruncinat orgoliul. De unde sa stie ca te "lasi greu" si de unde sa stie cat e nevoie sa insiste, sau ce trebuie sa faca? Poate nici nu e dispus.
Punem pariu ca daca ma prezint c-o Dacie 1310, te agat pe tine, doua vecine de bloc si inca trei colege?
middle654 întreabă: