| sopranaCadaverica a întrebat:

Un barbat mi-a zis: "esti o fata buna tu de fel"... El e mai matur cu vreo 20 de ani decat mine. Contextul era unul in care incercam sa il imbarbatez spunandu-i ca ii trimit imbratisari, foloseam alinturi etc. Trece printr-o perioada foarte grea. Ce inseamna expresia aia?
Fara raspunsuri rautacioase va rog…
Mersi...

17 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

La 21 de ani nu știi semnificația unei asemenea expresii sau doar ne provoci?

| blood0593 a răspuns:

A vrut sa zica ca esti o fata buna(cred ca la suflet s-a referit), intelegatoare, eu nu inteleg altceva in ce a spus el, asta daca nu e vorba de altceva intre voi, sau daca vrei sa intelegi tu altceva si aveai nevoie de o confirmare.

| Ensiferum a răspuns (pentru sierra1):

Acel moment cand vrei sa urci in top TPU.

| sierra1 a răspuns (pentru Ensiferum):

Sau acel moment când te dai lovit în aripă da' n-ai nimic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de context și de ce fel de om este. Tu trebuie să știi dacă a fost un avans sau un fel de mulțumire pentru că îl susții moral, ai spus.

| flixbuster a răspuns:

Poate insemna ca:
a) apreciaza confortul psihic pe care i-l oferi;
b) ar aprecia daca te-ar (si) tufe fizic;
c) ambele de mai sus.

Depinde de situatia prin care trece. Daca e in divort de nevasta, b) cu sanse maxime. Daca i-a murit cineva drag, a) cu sanse maxime. Daca nu i-a iesit o afacere, c) cu sanse maxime.

| Codrinn69 a răspuns:

Cati ani ai de ai pus o asemenea intrebare? Nu-ti poti da seama? Ori s-a referit ca esti buna in sensul ala smug, ori ca esti buna la suflet.

| Treaem24 a răspuns:

Ai grija atata putem spune

| Ha0t1c a răspuns:

De ce dreacu umbli cu oameni care ti-ar putea fi tata? Vezi ca omul, indiferent de varsta, rămâne pradator. Te ia, te vrajeste, se satura de tine (stii ce zic? big grin ), te "notează" intr-un carnetel al trofeelor si pleaca mai departe. Rămâi cu buza umflată si cu o probabilă ciuda ca te-a facut un bosorog.

| OldSoul a răspuns:

Ca esti fata "de pastrat".
Adic esti o fata buna, nu ca altele materialiste si chestii de genul asta.

| sopranaCadaverica explică (pentru Ha0t1c):

Umblu cu el ca il plac si ma atrage sexual/intelectual. Nu as ramane cu buza umflata… pentru ca si eu il doresc cu adevarat. big grin Si as considera ca mi-am luat si eu ''partea''.

| Ha0t1c a răspuns (pentru sopranaCadaverica):

Ce o fi in capu vostru? sad. Sunt alegerile tale, dar ce rost isi mai are întrebarea? P.S N.ai umblat cu cine trebuie de te atrag pensionarii ăștia perversi laughing). Ultima speță sunteti cate unele. Succes pe mai departe.

Si voi ultimii inculti, si inchisi la minte pe deasupra.
Te pup pe portofel. big grin Asa pe limbaju-ti.

Doar portofele ai in cap. Vezi, poate-i mai taie partidul din pensie lu iubi laughing. N-am nicio treaba cu tine, dar asta e adevarul. 0 caracter, cârpă mica. Poate are familie, copii, le vei distruge căminul, te-ai gandit? Stii cum se numesc "caracterele" astea care distrug familii? Inchis la minte pentru Ce? Pentru o fripturista ca tine care are fantezii cu tipi de-o seama cu tasu?

Nu cunosti situatia, persoanele, chiar deloc… Spui si tu ce ai vazut la tristul televizor, probabil grupul tau de cunostinte, prieteni e foarte strans si esti limitat. Mai sunt si oameni de calitate in lumea asta, povesti frumoase, poate ciudate sau ireale, dar intense. Si avand in vedere aceste lucruri, totusi vorbesti ca un copil rasfatat plin de frustrari. Sper sa inveti sa nu mai judeci si sa iti folosesti ...propria minte. Daca o ai.

Păi cum ma? E normal ceea ce faci? Vezi primul raspuns; noi suntem pradatori din totdeauna. Normal ca e "calitativ", interesant, dulce, bun, lapte si miere. Toate astea pana "dă de tine", dar tocmai am stabilit ca nu ar fi o problema caci si tu iti doresti chestia asta happy. Eu personal, l-am văzut pe tatăl unui tovarăș foarte bun cum a fluierat după o pustoaica de liceu (aproape nimic anormal happy ), dar daca pustoaica s-ar fi intors sa-i propună ceva, ce crezi ca ar fi facut taticutu la 55 ai lui? Ar fugi? Neah, iti garantez. Nu cunosc, ai dreptate, dar stiu ca mai bine as da 30 sau 60 (daca vreau "tot tacâmul") de euro la un puf decat sa am in dreapta mea un asemena caracter. În capul tau totul e Normal? Sunt curios daca părinții tăi stiu, sincer. laughing Ginerica de-o seama cu socru mic, fi ri-a dreacu Romanie. Sunt mai mic ca tine, dar am cam mușcat din viata asta cruda de mult timp, n-am fost la fel de norocos ca voi. Eu doar te atentionam, barbatul ramane barbat, ridici codita = primesti intotdeauna. Am făcut foamea, aproape am stat sub cerul liber o perioadă, am văzut scandaluri si cuțite scoase. Crescând am stat cu tot felul de specimene de la țigani la condamnați pentru tâlhării, tentative de omor si chiar omor. Încă cunosc persoane închise pentru tentativă de omor. Am ajuns in toate situatiile astea tocmai din cauza unui "barbat" care a lăsat o mama si 2 copii pentru ceva asemănător (nu chiar diferențele astea). Frate-miu rupea cârca pe-afara si ne ajuta si pe noi, mama e eroul meu. N-a cedat si nu m-a lăsat, iar Eu, eu eram mic si neputincios. Acum am crescut si am o ură extrema fata de persoanele de genu. Crede-mă că stiu mai bine ce poate face un "domn" d-asta. Ma stiu pe mine, am simtit-o pe pielea mea, am văzut si vad in continuare la altii, vei fi doar jucăria lui sexuală.

| mgtow a răspuns:

Esti de treaba