| Mishilela a întrebat:

Un coleg de clasa cu care anul trecut aveam relatii mai deosebite dar acum-nu, ultima vreme se comporta straniu:mereu isi schimba atitudinea fata de mine.Ba imi face semne de atentie, ba ma ia peste picior, ba se enerveaza de la nimic...Cum sa inteleg eu comportamentul lui si cum sa procedez?(avem cite 16 ani)

Răspuns Câştigător
| AndreiGabi a răspuns:

Buna! Vorbesti de o relatie mai speciala. Poate eram mai sigur de ce spun daca dadeai mai multe detalii, dar sunt baiat si iti spun ceva din experienta proprie.Am avut o prietena foarte buna(colega de clasa) la care am tinut enorm...intr-un final sa pisat pe toate sentimentele mele. Ei bine comportamentul meu, uneori chiar fara sa vreau este cum ai descris comportamentul tipului. Daca ceva a fost intre voi si s-a terminat iar el crede ca o parte din vina o ai tu, cam asta e cauza.

9 răspunsuri:
| Leon a răspuns:

Asta pentru ca nu a fost niciodata ceea ce v-ati dorit intre voi, adica o relatie adevarata. Isi schimba atitudinea pentru ca nu stie cum sa te abordeze si daca poate sa treaca de 'granita' unei relatii deosebite dar totusi de amicitie, la o relatie adevarata cu tine. Si omul e normal ca e in dubii, adica probabil ca nu e sigur de faptul ca si tu vrei o relatie cu el si de asta se comporta ciudat.
Dar iti spun eu ca vrea sa fii prietena lui, crede-ma.
Numai ca ar trebui si tu sa ii confirmi atitudinea ta in toata poveste asta, adica incearca sa te apropii mai mult de el si vei vedea ca o sa isi schimbe comportamentul. Iar apoi depinde si de tine ce vrei sa faci, daca iti place de el sau nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici el nu stie ce vrea!

| Kyrie a răspuns:

Inseamna ca tine la tine dar e invidios, e constient ca nu-ti pasa de elhee hee
Nu ai ce sa procedezi, deoarece nu ai ce vorbii, ar fi totul o aiureala completa, mai bine lasa-l incolo in agonia lui acolo, tu ignora-l mai bine, poate o sa planga si elhee hee

| RăspundLiniștit a răspuns:

El are contacte sexuale cu cineva, vreodata? P. S Leon, ce poza ciudata ai ca nu inteleg ce e acolo, un nas(organ olfactiv)?

| RăspundLiniștit a răspuns (pentru RăspundLiniștit):

Adica varful unui nas despartit in doua de un santulet (stii cum mai sunt unele nasuri) vazut de sus.

| Leon a răspuns (pentru RăspundLiniștit):

Tu vb singur myfriend? straight face

| casandra2222 a răspuns (pentru RăspundLiniștit):

Sunt pectorali... daca vad eu bine...

| robertos41 a răspuns:

Ii gelos ca o pierdut o fata ca tine logi si te vrea inapoi ori ii un psihopat handicapat care nu stie nici macar cum il cheama. PS:Vrei sa facem cunostinta?

| robertos41 a răspuns:

Aa da asta e ID-ul meu de mass bartosrobert1997 sau skype bartos.robert13