Buna! Vorbesti de o relatie mai speciala. Poate eram mai sigur de ce spun daca dadeai mai multe detalii, dar sunt baiat si iti spun ceva din experienta proprie.Am avut o prietena foarte buna(colega de clasa) la care am tinut enorm...intr-un final sa pisat pe toate sentimentele mele. Ei bine comportamentul meu, uneori chiar fara sa vreau este cum ai descris comportamentul tipului. Daca ceva a fost intre voi si s-a terminat iar el crede ca o parte din vina o ai tu, cam asta e cauza.
Inseamna ca tine la tine dar e invidios, e constient ca nu-ti pasa de el
Nu ai ce sa procedezi, deoarece nu ai ce vorbii, ar fi totul o aiureala completa, mai bine lasa-l incolo in agonia lui acolo, tu ignora-l mai bine, poate o sa planga si el
Ii gelos ca o pierdut o fata ca tine logi si te vrea inapoi ori ii un psihopat handicapat care nu stie nici macar cum il cheama. PS:Vrei sa facem cunostinta?
Asta pentru ca nu a fost niciodata ceea ce v-ati dorit intre voi, adica o relatie adevarata. Isi schimba atitudinea pentru ca nu stie cum sa te abordeze si daca poate sa treaca de 'granita' unei relatii deosebite dar totusi de amicitie, la o relatie adevarata cu tine. Si omul e normal ca e in dubii, adica probabil ca nu e sigur de faptul ca si tu vrei o relatie cu el si de asta se comporta ciudat.
Dar iti spun eu ca vrea sa fii prietena lui, crede-ma.
Numai ca ar trebui si tu sa ii confirmi atitudinea ta in toata poveste asta, adica incearca sa te apropii mai mult de el si vei vedea ca o sa isi schimbe comportamentul. Iar apoi depinde si de tine ce vrei sa faci, daca iti place de el sau nu.
El are contacte sexuale cu cineva, vreodata? P. S Leon, ce poza ciudata ai ca nu inteleg ce e acolo, un nas(organ olfactiv)?
Adica varful unui nas despartit in doua de un santulet (stii cum mai sunt unele nasuri) vazut de sus.
Alexandragabriela93 întreabă: