Daca nu ai un partener fain cu, care sa ai compatibilitate din toate punctele de vedere...Atunci da, mai bine singur.
Sunt 8 miliarde de păreri.
Eu cred că mai bine cu cineva decât singur, chiar dacă acel cineva nu îndeplinește unele criterii.
Nu ai nici cea mai vaga idee ce inseamna singuratatea de la o anumita varsta.
cand ai 18 ani e misto sa te bucuri de burlacie.
pe la 50 ani se schimba treaba
Acel nene, precum și alții, confundă idealismul iubirii cu realitatea iubirii, când de fapt ar trebui să fie găsite lucruri comune și practice din idealism și realitate, iar asta pentru fiecare relație în parte.
E un rău necesar de care ai nevoie, mai ales la bătrânețe singurătatea e fatala, mai ales sa fi și bolnav, sa zaci la pat.
Trebuie sa îți cauți o tipa cu care rezonezi cu care ai lucruri în comun, sa îți fie și iubita și prietena, sa îți cauți o tipa cu personalitate nu una plictisitoare cu care nu ai ce sa comunici, încearcă sa te maturizezi și sa lași amantele, decât 10 femei proaste mai bine una de casa cu care îți poți intemeia o familie, un viitor frumos bazat pe sinceritate și respect.
Dar na, tu faci man ce vrei și ce simți tu, e viata ta, o gestionezi cum vrei tu după bunul plac.
Decât sa stai într-o relație unde nici tu nu ești fericit nici ea, mai bine solo, asta reiese ca de la bun început nu te potriveai cu ea, nu erați compatibili la unele capitole elementare.
Dacă ești însurat și ea e nefericita cu tine sau invers dați divorț nu are rost sa trăiți într-o iluzie, sa va mințiți singuri ca totul decurge asa cum trebuie, din nou nu trebuie sa iei acest lucru în considerare, e o părere subiectiva, eu asa făceam, dar nu știu toata povestea ca să trag o concluzie finala, fa ceea ce simți, nu te lua influențat de nimeni, dacă vei face greșeli le vei face pe barba ta, o sa îți dai tu singur cu capul de pereți.
Bineînțeles poate asta nu se va întâmpla, lasă natura sa își urmeze cursul,, și ce o fi o fi".
Nu te resemna, nu te da bătut și continua sa cauți persoana potrivita și sa te maturizezi puțin cu amantele, încearcă sa te respecți puțin, nu ți-o spun în nume de rău, fi tu însuți și nu te lasă influențat de nimeni.
Problema a fost la el. Nu inseamna ca toti am facut sau vom face aceeasi greseala.
P.S. Sunt casatorit a doua oara de 15 ani si nu ma vait ca nenea ala batran.
Burlacii vor vedea la o varsta inaintata ce greu este sa nu ai cui sa-i spui buna dimineata.
Tu ai impresia că o să fi tânăr pentru totdeauna?
Ai grijă că, greșeli de genul ăsta, te ajung din urmă.
Adevarul e ca si mie imi pare rau acum ca nu m-am casatorit din interes cand eram mai tanara. Cred ca daca nu se insura "nenea ala batran" acum ar fi regretat ca nu a facut-o. Indiferent ce decizii luam in viata ne vom intreba de fiecare data " ce ar fi fost daca...". Nu exista decizii perfecte.
Depinde, de nevasta
in momentul in care ai 50 si nu mai se uita nici o femeie la tine, iar nevasta e grasa, cu mustata si bube, lenesa, imputita samd... EVIDENT ca daca ai fi din nou tanar nu te-ai mai casatori... CU AIA
in schimb daca ai avea pe cineva de gen Kim Basinger care si la 50 de ani era HOT RAU, parca se schimba perspectiva... parca
Pe bune?
Că el la 50 o să fie vreun Făt Frumos?
Când o să-i atârne c... până la genunchi și o să se ducă la baie de 5 ori pe noapte, dacă nu-și bagă la timp supozitoarele de prostată.
Și n-o să aibă cine să-i aducă nici măcar paharul ăla amărât cu apă în care trebuie să-și țină proteza dentară peste noapte.
Nu am spus ca viceversa nu e valabila
ca ai foarte mare dreptate, asa e