| krmen a întrebat:

Un sfat va rog. Ce sa fac ca sa-mi gasesc un prieten? Nu am gasca, nu am prietene cu care sa ies in oras - una cu care mai ies mai des dar are prieten si alte doua care sunt casatorite, nu sunt o fana a cluburilor. Am incercat varianta site-urilor dar am avut dezamagiri...

16 răspunsuri:
| asaTicalos a răspuns:

Add id creator.demoda si te ajut eu laughing dar sa fi si din Bucuresti sad

| johngregory a răspuns:

Cauta si vei gasi. nu astepta sa iti apara printul intr-o armura stralucitoare pe un cal alb

si poate daca dadeai ceva date despre tine acum poate erau cativa interesati pe aici!tongue

| krmen explică (pentru johngregory):

Nu astept sa vina printul, vreau doar sa vina o persoana potrivita, sa nu mai fie atatea dezamagiri... desi si din astea am invatat multewinking

| krmen explică (pentru IMC90):

rolling on the floor foarte tare. nu sunt disperata si nici proasta, vreau doar o persoana potrivita

| johngregory a răspuns (pentru krmen):

Persoana potrivita nu va aparea asa din senin. Mai cauta si tu. Retele de socializare nu sunt bune pentru chestii de genu`. Toate bune si frumoase pe mess si cand a venit incepe sa faca ca dementu`. Iesi pe afara, prin parc, mall vei intalni pe cineva atunci cand te astepti mai putin.

| IMC90 a răspuns (pentru krmen):

Vei gasi persoana potrivita in cele din urma. Daca tot cauti, risti sa gasesti o persoana falsa care sa vrea sa se foloseasca de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru IMC90):

Ai grija, si eu am vrut si acum sunt multumita ))))

| Flav a răspuns:

1. Ce varsta ai? Mi-e teama ca ai peste 20 de ani, asta din cauza prietenelor casatorite, iar daca este asa, este cam grav sa intrebi pe Internet ''cum sa-ti gasesti un prieten.'' Este pueril.
2. Faptul ca nu ai prietene, ca nu ai gasca, rezulta ceva. Inseamna ca problema este la tine, ca nu te poti acomoda intr-un anturaj, intr-un cerc de prieteni. Trebuie sa lucrezi la personalitatea ta, sa te intelegi mai bine, sa-i intelegi pe ceilalti mai bine.
3. Varianta site-urilor este cu dus-intors. Apoi, mi se pare putin tras de par, dar pentru persoanele singure, reprezinta una solutie de avarie.
Sfat: scapa de rutina, incearca sa iesi cat mai mult, sa interactionezi cu lumea, incearca sa-ti intreci limitele. La inceput iti va fi greu, dar cu timpul, vei prinde acel miros ca te simti ok.
Succes domnisoara. Si nu fi trista, iepurele sare de unde te astepti mai putin.happy

| cric a răspuns:

Http://www.romanticfix.ro - incercarea moarte nu are.

| superdorex a răspuns:

Nu e un capat de tara sa stii, fii tu insati si vei vedea ca va iesi el soarele si pe strada ta! Felul tau de a fi te va scoate in evidenta, de ce sa iti faci astfel de griji? Si retelele de socializare, nu avea mare incredere in ele se ascund multi titpi dubiosi in spatele unei poze sau in fata acestui ecran virtual! Dar dupa cate vad tu esti o fata deosebita si meriti mult mai mult! Totul e sa ai rabdare si vei vedea ca toate se vor aranja pe fagasul normal da? Multa bafta si iti voi tine pumnii! papa!

| krmen explică (pentru Flav):

Cum poti interactiona cu cineva mai ales de sex masculin cand esti la o cafea/inghetata cu una sau doua sau mai multe prietene? Sau daca iesi intr-un pub la un concert si nimeni nu te abordeaza nici pe tine nici pe prietenele tale? Nu cred ca problema e doar la mine. Sunt o persoana sociabila, dar daca n-am cu cine...

| Flav a răspuns (pentru krmen):

Dar de ce trebuie neaparat sa te abordeze barbatii, si nu tu pe ei? Ce-i cu conceptia asta comunista, invechita, ca primul pas trebuie sa-l faca barbatul?
Si-nceva: din intrebare, nu prea pare ca esti sociabila, ci doar ca ai 2-3 prietene cu care te intelegi mai bine, atat tot. A interactiona cu alti oameni vine de la sine, hai sa nu mai dam vina pe ceilalti, spunand ca ''nu ma abordeaza'', fiindca din prima te pui in intuneric. Trebuie sa ai spirit, vointa, energie, lumina sufleteasca, sa nu astepti de la altii. Problema este la tine, fiindca probabil te uiti in jur si nu intelegi tu de ce nu poti fi asa, de moment ce ai ajuns sa pui astfel de intrebari pe TPU.
Spre final, iti daruiesc un citat:
''Am ajuns pâna la luna si înapoi, dar avem probleme
când trebuie sa traversam strada sa facem cunostinta
cu un vecin.'' [Octavian Paler]

Mersi pentru citat! Nu pot sa ma duc sa abordez un barbat daca el sta lipit de gasca lui. Am stat si mai departe de prietenele mele ca sa vad daca sunt abordata sau macar sa-mi se dea de inteles ca ar vrea sa vorbim si nimic sau semnele veneau de la cei bauti si scuza-ma ce sa vorbesc cu unul care nu e lucid si nici nu se poate exprima cum trebuie? Nu sunt urata dar nici cea mai frumoasa, sunt o fata draguta, aranjata. Recunosc ca mi-ar place sa fiu mai deschisa, mai dezinvolta, insa nu pot sa abordez persoanele de orice sex asa pur si simplu. Cand am incercat puneam eu intrebari mi se raspundea scurt si la obiect si nu mi-a mai venit sa zic nimic. E greu sa stii, chiar daca ma judeci as vrea totusi sa ma intelegi.

| Flav a răspuns (pentru krmen):

:) Nu te judec, fiindca nu te cunosc. Sau cel putin sfaturile mele au fost putin mai taioase doar pentru a vedea tu alte orientari. Apreciez modul tau de-a gandi si sunt sigur ca Fat-Frumos va rasari in curand si pe strada ta.
http://www.youtube.com/watch?v=Vg1jyL3cr60
Weekend placut domnisoara.

Iti multumesc ca sfaturile tale au fost mai dure si nu ma deranjeaza pentru ca si eu m-am analizat de cativa ani foarte bine si uneori sunt drastica cu mine, alteori nu. M-am scuturat de una singura sa spun asa ca sa imi dau seama daca gresesc sau nu. Multumesc mult si pentru urari (sper sa fie curand si eu) si pentru melodie, e una din preferatele mele happy Weekend placut si dvs domnule!