| Fagateanu_Iustinian_1992 a întrebat:

Unde aș putea găsi un psiholog online fără să plătesc ceva?

8 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

E plin de ei chiar și aici pe site DAR așa or fi "sfaturile" cum o fi și plata!

| Țoglă a răspuns:

Nu există gratis. Pentru 100lei merită să încerci odată.

| Mindfulness a răspuns:

Pe tiktok sunt ogramada

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Țoglă):

Nu ai rezultate de la o singura sedinta. Si preturile variaza. Eu am dat 200 pe o sedinta de o ora. Am stat in jur de 4 luni mergand o data pe saptamana.

| Țoglă a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Cine a zis că va avea rezultate? Să meargă, sa plătească și să se convingă daca merita să continue ședințele.

| dullcat a răspuns:

Copiii au dreptul la sedinte gratis cu pishologul scolii sau al liceului.

| Animeforlifee9921 a răspuns:

Buna! Din pacate pe internet sunt tot felul de oameni care se dau drept psihologi, dar nu au nicio experienta in domeniu, doar iti mananca timpul cu niste sfaturi de 2 lei.
Mai sunt si pe Tiktok,desi nu te gandii ca te poate ajuta foarte mult, psihologul trebuie sa afle de problemele tale ca mai apoi sa stie cel mai bine cum sa procedeze.
Si eu am avut si inca mai am probleme cu anxietatea(acum parca s-au mai linistit apele) si intram online cu o asa zisa psiholoaga pe un site, si dupa ce ca era si un program prost si nu mai aveam timp de invatat plus teme pentru liceu, femeia respectiva nu stia mai nimic si doar m-a facut sa pierd timpul degeaba. Pana la urma am decis sa merg la un psiholog bun din oras si pot sa spun ca intr-adevar merita.
Din cate vad din poza ta de profil esti un copil,daca scoala are un psiholog te poti duce, e gratis.