| Cris29 a întrebat:

Va cer o parere:vorbesc la telefon cu un barbat cunoscut pe internet acum o saptamana. Toate bune si frumoase, doar ca nu ne-am intalnit fata in fata desi suntem din acelasi oras si el deja a inceput aseara sa-mi vorbeasca de sex si cum sa facem, ce locatii si cate si mai cate... ulterior a spus ca vom face dragoste nu sex, dar foloseste termeni ca p***, p**** si f****. Voi credeti ca isi doreste intr-adevar o relatie serioasa asa cum spune? Eu una sincer nu, cred ca urmareste doar sa ma aduca cat mai repede in patul lui. N-as vrea sa va influentez cu parerea mea, dar am considerat de cuviinta sa o expun.

27 răspunsuri:
| eandopuncttk a răspuns:

Daca esti "disperata" ca sa spun asa, fa ca el. daca mai ai câtusi de putina logica in cap fa in asa fel incat sa nu mai vb cu el nici pe net nici la telefon. e tzaran omu`

Răspuns utilizator avertizat
| superdorex a răspuns:

Hm, daca a inceput din prima sa fie badaran, e normal sa iti pui astfel de intrebari! Sigur nu te merita, daca nu stii sa vb cu o fata de prima data atunci cand o mai faci? Sunt care nu vad altceva in fata ochilor decat cum sa te treaca pe lista celor care i-au trecut prin pat! Ei nu au inima, nu gandesc sunt neciopliti, si comportamentul lor e meschin! Ca el e plin pe aici sa stii, sunt cu zecile, de aceea iti zic sa iti indrepti privirile spre un alt baiat care stie sa iti aprecieze calitatile, felul tau de a fi si nu doar felul in care si cand o faci! Sigur meriti ceva mult mai bun decat acest fariseu! Multa bafta si ai grija de tine!

| Innovation a răspuns:

Vorba lui @superdorex, daca nici nu v-ati cunoscut prea bine si deja a inceput sa vorbeasca de chestia asta inseamna ca nu are decat un motiv sa fie cu tine si nu vrea o relatie serioasa.Este si logic,macar daca intreba despre tine,cu ce te ocupi,stii tu,chestii de baza, sa va cunoasteti cat mai bine, asta insemna ca este interesat macar cat-de-cat de o relatie.Eu zic sa nu te increzi in oamenii acestia ai internetului, abia mai gasesti cate unii seriosi.Pa-pa si noroc!

| axll a răspuns:

Sub nicio forma nu te intaln cu el! taranii care vorbesc asa urat cu o fata sunt demni de dispret. chiar si daca un baiat cunoaste o fata si amandoi sunt dispusi sa aiba o relatie strict sexuala nu se cuvine sa vorbeasca asa. renunta sa mai vorbesti cu el!

| DenisaAbdn a răspuns:

Vrea sex si mai direct decat e, nu poate fi. Il cunosti pe net (sper ca nu de pe site-uri de dating), dupa doar o saptamana ii dai nr de telefon, ii permiti sa iti vorbeasca cum iti vorbeste, iti spune deja cum sa faceti si cauta locatii, iar tu la toate astea nu ripostezi. Tu, in locul lui, te-ai considera o fata/femeie pentru o relatie serioasa?
Sper ca cifrele de la nickname nu reprezinta varsta ta, ca ar fi foarte grav sa fii atat de naiva.
Deschide bine ochii si fii CU MINTE. Numai bine!

| sssssymo a răspuns:

Si eu cred la fel.un baiat daca tine cu adevarat la tine nu se gandeste prima data la sex. sfatul meu este sa fi foarte atenta la ceea ce urmeaza si sper sa va intalniti personal pentru a clarifica situatia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uita-l,pina nu ajungi in patul lui si cine stie ce surprize neplacute poti avea.Numai bine.

| NatureSelf a răspuns:

Dati si tu seama ca ti-a vorbit de sex, deci nu ascunde nimic, e sincer, si sigur are nevoie de o femeie iubitoare, depinde de varsta lui, de cat e de serios. daca are peste 26 de ani, sigur are idee despre o familie, si e plictisit de singuratate. are nevoie poate de o caldura familiara. Crezi ca tu esti pregatita? Atunci cunoastetiva mai bine, la o cafea, un ceai fierbinte, sau o cina la tine sau la el acasa.succes.

| Nelicika96 a răspuns:

Sigur ca nu vrea o relatie serioasa. Tinete cit mai departe de asa persoana...succes

| Cris29 explică (pentru NatureSelf):

Are 33 ani. Daca tu zici ca e sincer... azi m-a sunat si am mai aflat ceva ca de fapt m-a mintit ca nu este in concediu cum mi-a spus ci ca este disponibilizat de 1 an! CUm ai vrea sa ma intalnesc cu el la o cafea cand i-am propus acum doua zile sa iesim sa ne plimbam si stii ce mi-a raspuns? "nu vreau" Azi mi-a dat o prietena sa caut daca sta pe invisible pe mess si asta a facut desi mi-a spus ca nu a intrat pe mess azi si nici n-a dat drumul la calculator. Pe site-ul unde l-am cunoscut a intrat chiar si azi si acolo pentru ce intra? El zice ca sa se joace, dar acolo nu sunt jocuri ca doar am si eu cont si am cautat. Tot azi m-a mai "lovit" cu o chestie ca sa ma duc la el si sa facem sex. Acum mai crezi ca este vorba de un barbat asa cum spui tu?

| Cris29 explică (pentru eandopuncttk):

Nu sunt o disperata. Mi-a spus ca isi doreste o relatie serioasa cu mine si sa facem sex cat mai repede, chiar azi m-a sunat si mi-a spus ca sa trec pe la el; nu vrea sa iesim in oras, sa ne plimbam. Nu mai spun ca m-a mintit pana acum ca lucreaza si azi a zis ca nu mai are servici de 1 ani!

| Cris29 explică (pentru IonutSava):

Asa m-am gandit si eu, desi spune ca vrea o relatie serioasa cu mine...

| Cris29 explică (pentru superdorex):

Nu a fost prima discutie telefonica. vorbim de 5 zile la telefon cu orele dar otusi mi s epare cam devreme cand noi nici nu ne-am vazut fata in fata pentru ca el nu vrae sa ma scoata nici la plimbare, azi mi-a spus ca sa ma duc la el. Logic ca vrea sa se culce cu mine ca mi-a si spus asta iar.

| Cris29 explică (pentru Innovation):

Vorbim zilnic cu orele, m-a intrebat cu ce ma ocup, nu prea ma intreaba ce-mi place, mai mult vorebeste despre el si apoi incep si eu sa spun ca sa nu fie o pauza in discutie. Mai multe intrebari imi pune legate de sex, pozotii, zone erogene samd. Nu vrae sa iesim la o plimbare, la cafea nici nu se pune problema. Azi mi-a zis sa trec pe la el si daca e sa facem sex bine daca nu nu si in plus mi-a spus ca de fapt e disponibilizat de 1 an si saptamana trecuta zicea ca e in concediu. Si are 33 ani!

| NatureSelf a răspuns (pentru Cris29):

E un tip mincinos, si pe interese, sau ia stai sa ne gandim, eu muncesc, si daca vad o fata frumoasa, materialista, cum incerc so combin? i zic ca am salarul ditamai, ca sunt ceva gen sef, am masina etc. numa so impresionez, daca fata este o fata superba, presupun tu esti una. Eu cum as putea sa te combin, daca sunt somer? ti-ai dori asa barbat? cat despre restul minciunilor, Cand furi ceva, si nu esti prins, mai furi odata. iti intra in sange. Dai ignore, Nu suport minciuna si oameni prefacuti, asa sa-i zici.

| Cris29 explică (pentru DenisaAbdn):

Ne-am cunoscut pe neogen, aveam contul de mult timp si acum am reintrat ca am vazut ca s-a schimbat. I-am dat nr dupa 2 zile si vorbim cu orele. Locatii - mi-a spus ca sa ma duc la el chiar azi, mi-a spus ca ce parere am de sexul in masina, sau la un chef noi in baie sau intr-o alta camera, sau intr-o cabina de proba intr-un magazin samd. nu mai vorbesc de pozitii! I-am spus ca e totusi cam de vreme sa vorbim despre asa ceva cand noi nici nu ne-am vazut desi i-am propus sa ne plimbam si nu vrea, deci nici macar o iesire la cafea nu intra in discutie laughing Am 29 ani dar nu cad asa usor prada; poate i-am permis sa vorbeasca prea multe dar nu merg atat de departe incat sa-i fac lui jocul.

| Cris29 explică (pentru NatureSelf):

Fara sa ma laud dar pot spune ca sunt o fata draguta desi mi s-a spus ca sunt frumoasa, nu sunt materialista. Adica sa fim seriosi daca imi doresc sa ies la o plimbare in parc sau prin oras cu un barbat nu inseamna ca sunt materialista si nici nu vreau mai mult de atat adica sa-mi faca cinste cu un suc; mi-am dorit de exemplu sa petrecm timp fata in fata si nu la telefon dar el nu vrea. Multumesc mult pentru raspuns si sfat! happy O sa tin cont de ele.

| Cris29 explică (pentru sssssymo):

Daca el nu vrae nici sa se plimbe cu mine cum vrei sa ne intalnim? ramane varianta propusa de el azi: sa ma duc al el, dar stii ce va urma acolo si asta no way!

happy aveam o impresie ca esti o draguta.

Nu ai pentru ce. cu placere.

| Innovation a răspuns (pentru Cris29):

Oricum nu mai conteaza pentru ca raspunsul meu este ca tu sa inchei relatia...

| eandopuncttk a răspuns (pentru Cris29):

Nu am spus ca esti "disperata" dar asa oameni ar trebui ignorati. sper sa nu ma intelegi gresit

| superdorex a răspuns (pentru Cris29):

De aceea ti-am si scris mai sus sa fii atenta ce faci! Eu unul nu te sfatuiesc sa-l mai bagi in seama pe acest individ! NU TE MERITA!

| TM6524 a răspuns:

E topit dupa tine!laughing Ceilalti au dreptate, nu vrea altceva decat sex si nimic mai mult.

| AJolly a răspuns:

Daca ti-ai dat deja seama ca vrea doar sex de la tine, nu-i mai raspunde la telefon. Daca Te-a,, pesciut'' de pe internet poate fi un obsedat sexual sau ceva de genul.

Succes!

| xoxo5 a răspuns:

Fato gandeste-te bine ca ala dacca va intalniti si deja vorbeste cu tine depre sex, iti dai seama ca te va viola poate sa te lase garvida eu zic sa il minti ca ai pe altcineva si sal ameninti ca ai alt baiat si daca nu te lasa in pace amenintal ca il bate ''iubitul tau'' cel care nu exista. si da urmareste sa te duca in pat