| AloneInTheDarkness a întrebat:

Va rog ajutati-ma as vrea sa ma schimb eu sunt genul de baiat timid care lasa de la el si ajuta pe toti dar am vazut cu timiditatea si bunatatea nu faci nimic as vrea, sa fiu mai tare in gura, tupeist, sa imi fac prieteni mai multi/sa intru intr-o gasca. Numai vreau sa fiu tipul bun care ii ajuta pe toti, vreau sa fiu mai dur mai ales cu fetele sa fiu mai dur. Vreau sa ma schimb atat psihic cat si fizic sa arat mai bine.

Răspuns Câştigător
| xBebee a răspuns:

Nu stiu cum sa incep, nu te cunosc personal, dar sa stii ca trebuie sa inveti pentru inceput sa spui ''NU''. Asta e cea mai grea parte sa zici nu la ce nu iti convine.
Al 2-lea pas ar fi sa vorbesti mai mult si sa stai cu gasca ta, sa vorbesti cu ei, asta te-ar ajuta.[ daca nu ai una, intra prin intermediul fratelui, unei rude cu care te intelegi, sau iti faci tu una de unul singur]
3. Spune tot ce crezi in fata, dar nu direct si nu pe un ton rastit.Dar asta dupa ce ceilalti te cunosc cum esti.
4. Exprimaa-ti mereu punctul de vedere
5.Fii mai tare in clanta[in vorbe, gen - fraiere, vaca masculina si itodeauna bazeaza-te pe ce stii]
6.Nu uita uneori sa fii bun, mai ales cu prietenii tai, dar cand te enervezi, pur si simplu plimba-te din loc si uite-te in jos nervos, iar daca te enerveaza cineva tipa la el.
7. Uneori sa mai lasi si de la tine, cand esti cu prietenii, dar saa iti sustii opinia.
La fizic, nu stiu cum arati... si nu te pot ajuta.
Pentru alte sfaturi da-mi un mesaj si vedem noi cum vorbim.
Sper ca te-am ajutat cat de cat.Cred ca merit...

20 răspunsuri:
| MotanuJmekerit a răspuns:

Poi daca vrei sa fi mai dur mai jmeker du-te cand incepe scoala si iai pe toti la bataie si atuncia numai iti are nimeni treaba si esti ce ai vrut sa fi "BOSS"

| danyshatAT a răspuns:

Ar trebui sa fi mai tare sa nu fi timid ca te calca toti in picioare

| ROB3RT89 a răspuns:

Nu cred ca te poate ajuta nimeni,depinde de tine daca vrei sa te schimbi cu adevarat sau nu! Faptul ca'i ajuti pe altii si lasi de la tine nu e ceva rau,dar ai grija pe cine ajuti,sunt unii care nu apreciza asta.
Cu fetele e bine sa pastrezi un echilibru,incerca sa nu fi nici dur dar nici prea moale sa te joace pe degete.
Tupeu e bine sa ai, dar nu tupeu dala nesimtit!
Incerca sa ai mai multa incredere in tine, asa poate va disparea si timiditatea si vei vedea viata dintr-un alt unghi.
Cu gasca nu stiu ce sa zic, ai grija ce aduni pe langa tine, iopocrizia e la ordinea zilei.

Răspuns utilizator avertizat
| IliadisJunior a răspuns:

Asculta,intai intaresteti psihicu, dupa fizicu. Viata uneori iti f*** niste palme de nu stii ce e cu tine ...Cand esti cu pretenii pe strada, fa glume, jucati-va oleaca mai durm, fii creativ, fale niste faze de sa lesine pe jos de ras. Numai lasa lumea sa te controleze, ok ii ajuti pe toti, nu e un lucru rau dar cu o limita.Incearca sa nu ii ajuti timp de ceva vreme si daca nu o sa te mai bage in seama ai sa vezi ca is niste amarati happy! La fizic, daca n-ai gantere, sau ceva de genul, fa acasa flotari, abdomene, extensii, genoflexiuni, sarituri cu genunchi la piept, ai grija ce mananci ca daca mananci aiurea cam degeaba e antrenezi...

| Gogulita a răspuns:

Fizic apucate de sport.Pentru a deveni mai tupeist incearca prima data sa te faci auzit prin simtul umorului. Odata ce ai simtul umorului vei putea vorbi mai deschis cu oricine, iar cu fetele incearca doar sa nu le bagi in seama asa de des(asta e cu bunatatea).

| SaraJ a răspuns:

SERIOS?!
Nu te supara insa decat sa devii un tupeist ratat si misogin, c-o gasca de nimic mai bine ramai un baiat bun, cu prieteni putini dar de valoare, care invata. Un asa anturaj nu te va indrepta spre nimic.
Cat despre timiditate, asta se poate educa. Totul este sa ai incredere in tine. Nimeni nu vrea sa "manance" pe nimeni. Ca sa scapi de emotii trebuie sa exersezi: ofera-te sa prezinti proiectul la scoala, implica-te in activitati ce presupun vorbitul in public.
Sper sa nu te deranjeze mult raspunsul meu insa-l vei intelege mai tarziu.

| val31989 a răspuns:

Stii ce? Fii asa cum esti... oricit ai incerca sa te schimbi nu-ti va reusi, eu la fel sunt timida si am incercat de nenumarate ori sa ma schimb dar nu am putut, nu mi-a iesit.
Parerea mea este sa nu te schimbi.
Bafta.

| Pocahontas9 a răspuns:

Hei, happy şi eu sunt aşa, şi aş vrea să mă schimb, dar dacă chiar ai încredere în tine şi îţi doreşti asta cu adevărat, eu zic că vei reuşi. :*Baftă. smug

| Quasimodo a răspuns:

De ce vrei sa te schimbi? Crezi ca vei reusi? Tine de temperamentul tau, pe care nu poti sa il schimbi...
Fetele, desi lasa impresia ca prefera "baietii rai", crede-ma, au nevoie in primul rand de un prieten care sa le inteleaga,cu care sa poata discuta orice,in care sa aiba incredere si abia apoi de un iubit! Ai suflet bun, dupa cum spui, sunt tot mai rari asemenea oameni! Ai grija de el!
Si apoi, nu cred ca ti-ai dori o prietena/iubita, care sa prefere compania baietilor rai, ci una cuminte, sufletista! Nici nu stii cate fete vor prieteni ca tine. Ai dreptate,iesi din casa, socializeaza, mergi la sala, etc.
In ceea ce priveste o gasca, tu chiar vrei sa intri intr-una?!
E bine ca vrei sa te schimbi "psihic si fizic", ca sa te citez, insa asta nu inseamna sa te schimbi si sufleteste!
Stiu cum e sa suferi pentru ca esti bun, timid, cuminte...Sa isi bata joc unii smecheri de tine! Insa tu ai calitati care te fac superior lor. Ii poti invinge prin inteligenta si replici taioase. Tu peste cativa ani vei fi cineva, o persoana respectata, cu studii, cu un job bunicel sau poate chiar foarte bun, pe cand cei din "gasca", te l; as sa te gandesti tu pe unde or fi. E drept, exista si exceptii!
Mult succes iti doresc, sa fii fericit, iubit si respectat!

| MioaraParalescu a răspuns:

Si eu am fost ca tine, imi lipsea increderea in mine si eram mai rusinos.
Eram de asemenea foarte slab si imi era rusine cu fizicul meu si ceilalti se radeau de mine.
Dar acum situatia s-a schimbat, de 2 ani ma duc la sala si sunt de 3 ori cat eram inainte.
Asta nu m-a schimbat doar fizic ci si psihic foarte mult,acum am mult mai multa incredere in mine si in propriile mele forte.
Acum nu mai stau sa inghit orice prostie de la toti fraierii cum stateam o data,ma iau direct la bataie stiind ca fizic nu au ce sa imi faca.
M-am imprietenit cu cei care odinioara se luau de mine,am intrat intr-o gasca si nu ma mai tem de nimeni.
Iti recomand sa incerci si tu ai sa vezi schimbari mari.
Dar necesita timp si asta.
Trebuie sa fii dur, sa nu iti fie mila, sa nu ajuti pe nimeni, sa nu ai incredere in nimeni, sa fii rau si atunci vei fii respectat.
Nu te mai lasa calcat in picioare!
Bafta!

| Lethargica a răspuns:

Pentru inceput, tipii duri nu pun intrebari penibile pe TPU.

| Hevnoraak a răspuns:

Join the army pe uni i-a schimbat complet.
Nu încerca să te schimibi, cu timpul vei găsi persoane care te vor agrea pentru felul în care ești nu cum vrei tu să fi.
E greu, foarte greu, dar cu timpul te obișnuiești.

Răspuns utilizator avertizat
| Dariusuu a răspuns:

Scuza-ma. De ce sa te schimbi?

Pentru ce, sau pentu cine?

Sunt exact ca tine frate, doar cu timpul am rezolvat problema cu timidatea.

Chestia e ca trebuie sa ai incredere in tine. Atata tot.

Nu astepta sa te schimbi peste noapte, trebuie sa pui osul la treaba.

Daca cineva te place, te place asa cum esti. Nu iti va cere sa te schimbi.

P.S Numai bine.

| Maj3stic a răspuns:

Iz iua de azi daca esti bun esti luat de fraier stiu din proprie experieneta trebuie sa fi putin mai nesapator mai nesimtit cum s-ar spune

| Liviu a răspuns (pentru xBebee):

CUm sa inveti de la o fata/femeie cum sa te porti tu ca barbat? asta se invata tot de la un barbat/baiat happy e culmea,sfatu meu e sa fi tu insuti,daca te vei schimba, te vei pierde pe tine, asta o stiu de la mine.
AM fost candva ca tine, nu se merita, crede-ma majoritatea tupeistilor si jmecherilor, o iau in gura la colt de strada de la alti mai tari happy asa ca... sfatu meu e sa stai linistitbig grin

| xBebee a răspuns (pentru Liviu):

Eu i-am dat o metoda la ceea ce a cerut, si pot sa il invat pentru ca si eu acdelasi comportament, putin mai feminin si in plus vad si eu cam cum se comporta lumea.
Eu i-am dat sfaturi ca sa nu mai fie ''luat de prost'' cum spun unii si i-am dat ceea ce a cerut.

| Liviu a răspuns (pentru xBebee):

Cum spui tu,in fine,faza e ca nu se merita, am ajuns la concluzia ca ala care cedeaza e mai destept, asta de cand ma stiuwinking am fost candva ca el, viata a trecut, au trecut anii peste mine. happy am crescut, si acum gandesc altfel.

| xBebee a răspuns (pentru Liviu):

Fiecare om are personalitatea lui