Eu cred ca cel mai dragut mesaj pentru ziua mamei tale iti va iesii direct tie din inima Chiar vrei stereotipe? Nu merita mama ta sa scoti din suflet cateva vorbe? Eu cred ca da:* Incearca singura... dar uite aici cateva
http://filzfina.wordpress.com/......goste-etc/
http://mesaje.itbox.ro/......esc-u-990/
http://www.cadouridedragoste.ro/mesaje-de-dragoste/mama.php
http://www.emesaje.eu/mesaje-pentru-mama
http://felicitari.ele.ro/Pentru_mama_--cm126_m4837.html
Iti doresc ca anii cei implinesti astazi sa-ti aduca stralucirea si frumusetea stelelor, intelepciunea si puterea zeilor, dorinta de a iubi si de a accepta sa fii iubit si tot ce are lumea asta mai bun in ea! Si de-ar fi ca puterea zeilor sa-mi indeplineasca dorintele, iti mai doresc TINERETE FARA BATRANETE SI VIATA FARA DE MOARTE.La multi ani!
" Draga mea mama! O data in viata implinesti acesti ani, bucura-te din plin de ziua de astazi pentru ea este unica, nu o mai poti sarbatori niciodata, bucura-te alaturi de cei ce te inconjoara cu drag si asteapta cu sanatate urmatoarea aniversare, La multi ani!"
Mama, ce-as putea sa-ti daruiesc de ziua ta cand nimic din lumea asta nu-ti poate rasplati dragostea si grija pe care mi-o porti, nimic nu poate sa rascumpere tot ceea ce faci si simti tu pentru mine. Te iubesc mama mea draga si tot binele din lume sa se reverse asupra ta.
,, Sa-ti dea D-zeu macar jumatate din cat mi-ai dat tu mie!", mai completezi tu si cu altceva, sper ca nu a trecut ziua mamei tale.
Mama seamana iubire
Sa culeaga fericire
Mama seamana cantare
Sa culeaga desfatare.
Doamne, viata mea sa fie
Mamei mele bucurie
Doamne, vreau frumos sa cresc
Mamei ca sa-i multumesc.
Mama, azi e sarbatoarea
Dulcelui tau nume!
Ce-as putea sa-ti dau eu oare
Mai frumos pe lume?
Ce-as putea sa-ti dau eu tie
Mama mea iubita,
In aceasta sarbatoare
Cea mai fericita?
Pentru-aceasta sarbatoare
Iata, mama draga,
Un sarut curat si-o floare
Cu iubirea-ntreaga!
Mama mama te iubesc te-am adus un dar ceresc, printr-o imbratisare te-am dat iubirea mea mare! si-ti mai dau ceva, o floare culesa cu drag pentru mama mea!
N-am sa te dezamagesc
Mama bucura-te pentru ca cu cat creste varsta cu atat creste si dragostea mea pentru tine. Viata mea e frumoasa si datorita tie mama, iti multumesc si iti promit ca n-am sa iti raman dator si n-am sa te dezamagesc...
Stiu ca nu ti-am aratat mereu ca am apreciat ceea ce ai facut pentru mine. Iti sunt recunoscatoar/e ca exist – tie iti datorez omul care sunt astazi, datorita tie sunt un om mai bun. Tu m-ai invat sa ma respect si sa respect pe altii, tu esti cea care m-a invatat sa fiu toleranta, tu esti cea care m-a ascultat intotdeauna si care a fost alaturi de mine mereu. Iti sunt recunoscatoar/e pentru faptul ca m-ai iubit neconditionat si ca ai avut grija de mine toata viata, iti sunt recunoscatoare pentru ca iti pasa de viata mea, pentru ca ai mereu o vorba buna pentru mine cand lucrurile merg rau. Iti urez o zi plina de voie buna si sper ca dragostea mea sa iti umple viata la fel cum dragostea pe care mi-ai purtat-o tu a umplut-o pe a mea.
Eu.stiu ca sunt totul pentru tine. eu stiu ca sunt micul tau univers pe care-l construiesti atat pentru tine cat si pentru mine.nu am cum sa-ti uit suflarea calda de mama.pe care mi-ai dat-o in prima clipa cand m-ai tinut in brate.stiu ce inseamna pentru tine sa te trezesti langa fiinta careia i-ai dat glas.fiinta careia i-ai indreptat pasii prin destin. i-ai oferit tot ce-ai mai bun din inima.si pentru asta.nu-ti multumesc ci TE IUBESC! i lov'u mom!
Stiu ca nu ti-am aratat mereu ca am apreciat ceea ce ai facut pentru mine. Iti sunt recunoscatoar/e ca exist – tie iti datorez omul care sunt astazi, datorita tie sunt un om mai bun. Tu m-ai invat sa ma respect si sa respect pe altii, tu esti cea care m-a invatat sa fiu toleranta, tu esti cea care m-a ascultat intotdeauna si care a fost alaturi de mine mereu. Iti sunt recunoscatoar/e pentru faptul ca m-ai iubit neconditionat si ca ai avut grija de mine toata viata, iti sunt recunoscatoare pentru ca iti pasa de viata mea, pentru ca ai mereu o vorba buna pentru mine cand lucrurile merg rau. Iti urez o zi plina de voie buna si sper ca dragostea mea sa iti umple viata la fel cum dragostea pe care mi-ai purtat-o tu a umplut-o pe a mea.
LA MULTI ANI MAMEI TALE:D
http://www.youtube.com/watch?v=K5MOXzMhan4&feature=related
sper ca te-am ajutat scuze dar sunt si de 8 martie:D
Sa am o mama ca tine inseamna mult pentru mine... Stiu ca intotdeauna va fi cineva care sa-mi arate ca ii pasa de mine, cineva care sa ma asculte fara sa ma judece aspru si care va dori mereu binele tuturor. Vei fi mereu cea la care ma voi intoace acasa cu drag si chiar daca nu voi reusi, gandurile mele de apreciere si dragoste vor ajunge mereu la tine. La multi ani!
Un cer albastru fara nori,
In calea ta sa fie,
Sa ai in viata numai flori,
Noroc si bucurie.
La Multi Ani!
Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii tale. Fie ca el sa infloreasca mai frumos si plin de sanatate, decat cei pe care ii ai deja in buchet. La Multi Ani!
Astazi, fiind o zi frumoasa
Si stiind ca-i ziua ta
In parfumul diminetii
Tin a te felicita.
Astazi, ziua fericirii
Pentru tine a sosit;
Iti doresc in a ta viata
Numai drumul aurit, Flori frumoase, fericire
Sa rasara-n calea ta,
Iar acum, te rog, primeste
LA MULTI ANI din partea mea!
La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii.
Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericita, iubita, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!
Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani si un sincer La Multi Ani!
E bine anii sa-i aduni,
Sa razi de tot ce-a fost,
S-ajungi si tu batran,
Indeplinind al vietii rost.
La Multi Ani!
Te iubesc mamă şi mă gândesc mereu la tine!
Au trecut anii peste tine mamă ca ninsorile peste munţi şi ai ajuns acum acolo sus unde zăpezile nu se mai topesc şi părul tău rămâne nins. Eşti măreaţă ca munţii acum şi în tine ne avem izvoarele noi toţi copii tăi, asta vreau să-ţi aduc aminte atunci când regreţi că am ajuns departe de tine.
Mamă, ce-aş putea să-ţi dăruiesc de ziua ta când nimic din lumea asta nu poate răsplătii dragostea ta, nimic nu m-ar putea răscumpăra de la tine. Eu nu vreau să mă răscumpăr, eu doresc să îţi rămân dator pentru tot restul vieţii şi să mă străduiesc să-ţi răsplătesc iubirea.
Mamă, de ziua ta îţi ofer cadou această carte cu poezii de dragoste pentru că dragostea e cel mai scump şi mai frumos cadou pe care mi l-ai făcut cu atâta generozitate.
Mamă când eram copii te rugai cu noi la Dumnezeu să ne trimită îngerii care să ne ocrotească şi să ne ajute să creştem mari şi frumoşi.
Acesta este mesajul meu de dragoste pentru tine, mama mea scumpă, să te mai poţi oprii din munca din când în când, ca că citeşti această carte cu poezii de dragoste scrisă numai pentru tine.
Să fii la fel de iubită cum sunt şi eu acum!
Mamă dacă m-ai fi făcut poet ţi-aş fi scris eu toate poeziile astea de dragoste numai pentru tine.
Mamă bucură-te pentru că, cu cât creşte vârstăa cu atât creşte şi dragostea mea pentru tine.
Viaţa mea e frumoasă şi datorită ţie mamă, îţi mulţumesc şi îţi promit că n-am să îţi rămân dator şi n-am să te dezamagesc!
Effy35 întreabă: