| dididedediu a întrebat:

Va Rog Ajutati-ma..Neam despartit.cryingeu cu prietenul..nu mai stiu ce sa fac.a trecut doar o zii si simt ca mor..cum sa traiesc eu fara sufletul meu pereche?crying...eu mai bine daca ma sinucid. oricum viata asta n-are rost.ce sa fac sa nu mai fiu suparata? ..nu pot sa ies afara pentru ca mami nu ma lasa..si nu am prietene..mai bine daca morcrying

16 răspunsuri:
| Ne3quicKBăă a răspuns:

Buna dididedediu.

Nu cred ca sa recurgi la asemenea gesturi e cheia rezolvarii problemelor.winking Faza cu prietenul tau, mai asteapta, poate lucrurile se vor rezolva, si in final va veti impaca. Sau daca nu, vei gasi pe altcineva, care te va face fericita. :* Incearca totusi sa vorbesti cu el, poate exista loc de impacare. big grin

Sper ca te-am ajutat. happy

| mgtow a răspuns:

Iti trece supararea in timp ai sa vezi.

| Wøodenpints a răspuns:

Sinucide-te. Fir întins dacă vrei să te spânzuri.
Dacă nu, otravă e destulă.
Hai, spor la băgat cuţitu-n vene.

| keybyeTeQuila a răspuns:

Buna dididedediu
nu trebuie sa recurgila asemenea gesturi dar am o intrebare de ce v-ati despartit daca il iubesti i nu poti fara el? oricare ar fi motivul tu p/u nimeni si nimic nu trebuie sa platesti cu viata tawinking uite ce poti face sa "iti ineci amarul"in desen daca iti place sau sa confectionezi ceva dragut p/u tine poti sa esi in urte si sa iti faci poze super poti sa iti scrii un jurnal personal aii o multime de oportunitati practica hobbi-urile tale preferate dar o sa vezi ca o sa treci peste asta iti spun din propria experienta succes si multa baftawinkingfundit?

| bolsevic a răspuns:

Viata nu te obliga sa traiesti fara voia ta dar... daca sinuciderea o sa te dezamageasca si nu o sa poti sta moarta fara sufletul tau pereche

| Wøodenpints a răspuns:

Ai putea să nu mai umpli toate categoriile cu aceeaşi întrebare de căcat?
Pui mereu aceeaşi întrebare penibilă, în speranţa că se va găsi cineva care să-ţi aline suferinţa.
E a 2-a oară când îţi spun să te sinucizi, tot n-ai prins ideea?

| M25M a răspuns:

Ok faza ca sinucisul este puerila rau. Daca vroiai cu adevarat sa o faci nu mai cereai ajutor/consiliere pe TPU ci in schimbi iti retezai carotida si terminai in cateva secunde. Revino-ti mai ai de infruntat multe in viata nu poti sa te plafonezi pentru orice lucru.

| CloseToYou1 a răspuns:

Am fost si eu in situatia ta de cateva ori dar stai linistita timpul rezolva totul! Tine capul sus, sinuciderea nu este o solutie deoarece gandeste-te numai cata suferinta vei lasa in urma ta! Daca ai nevoie de ajutor lasa-mi un mesaj si iti dau id meu!

| Rockart a răspuns:

Presupun că eşti doar o copilă. După avatar nu-ţi dau mai mult de 13 ani. Bagă-ţi minţiile-n cap!
Dacă şi el se simte la fel din cauza despărţirii voastre sunt şanse să vă împăcaţi. Dar dacă nu, asta e. O să iubeşti şi-ai să fii dezamăgită de-atâtea ori... Nu-i capăt de lume.

Gândeşte-te şi tu că sunt oameni cu probleme mai grave ca tine şi încă n-au ajuns să-şi dorească să se sinucidă. Ba chiar îşi trăiesc viaţa din plin.

Aşteaptă doar. Timpul le vindecă pe toate, ai să vezi.

| YouNoob a răspuns:

Si eu cred la fel. mai bine mori lol

NOname
| NOname a răspuns:

Draga mea, îmi dau seama că nu ți-e deloc bine acum și te simți mizerabil, dar e doar un moment din viață, unul prost, care o să treacă și va fi urmat de alte sute, mii... Ar trebui să te obișnuiești, să fii puternică și să ai răbdare. Orice suferință trece la un moment dat și ajungi din nou să zâmbești.

Nu are rost să disperi și cu atât mai puțin să faci o prostie colosală de care ai pomenit în întrebare. Deși îmi dau seama că mai degrabă ai vrut să redai în cuvinte starea ta de spirit, decât să o pui în practică.

Fii tare și caută-ți o ocupație care o să-ți distragă atenția de la durerea ta.
Everything'll Be Alright...

http://www.youtube.com/watch?v=dAuZTqtBHos

http://www.youtube.com/watch?v=sgRb_lfIZ6A

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok.
În primul rând, calmează-te.
Toţi am trecut la un moment dat printr-o despărţire şi ştim în mare parte ce înseamnă asta.

Înţeleg că ai ţinut şi ţii foarte mult la el şi mai înteleg şi că ţi-e foarte greu.
Nu înţeleg în schimb, de ce exagerezi atât de tare? Crezi că viaţa se rezumă doar la un iubit? Crezi că o despărţire merită să reprezinte sfârşitul vieţii tale?
Nu merită.Ai încredere că treptat, va fi bine.Continuă să faci ceea ce îţi place. Încearcă sa nu te mai gândeşti la el atât de mult şi cu timpul te vei obişnui cu ideea. Poţi vb si cu mama ta despre asta.O să te ajute mult şi vei simţi că nu treci singură peste etapa asta.

Poţi cunoaşte alţi băieţi, îţi poţi face noi prieteni,te poţi implica în activităţi care să-ţi ocupe timpul,poţi studia, te poţi juca, poţi crea, poţi face TOT ce-ţi place.

Şi până la urmă, poate la un moment dat vă împăcaţi.Depinde doar de voi şi se sentimentele care le aveţi.

| Flav a răspuns:

Si ce vinu' meu cald vrei sa-ti zic acum? Gramatica nu stii, plangacioasa esti, prietene nu ai, apai tu nu-ti pui un semn de intrebare? Esti printesa? Si Cenusareasa a fost singura. Lasa ifosele pe TPU, voi credeti ca daca tipati toate ca va sinucideti, vi se inunda casuta de mesaje?
Trululilu ciao ciao.

| rapidistzu a răspuns:

Pot fi eu prietenul taubig grinbig grinbig grin?
Lasa ca o sa treci peste asta.Si am trecut prin multe cred ca un om mare nu a trecut prin cate am trecut eu cu toate ca am doar 16 anibig grin

| GuessWho a răspuns:

Calmeaza.te fato! nu e singurul, nu e sfarsitul lumii. baieti sunt multi. daca s-a desparti de tine, nu era sufletul tau pereche.invatati sa nu mai puneti suflet in relatii, nu se merita, in timp ce tu plangi si spui ca ai vrea sa mori, el rade si poate e cu alta sau cu baietii la o bauta. va veni altul si vei realiza cat de proasta ai fost plangand dupa fostul deci da-ti 2 palme, fa un dus rece si asculta asta http://www.youtube.com/watch?v=Pqhe5BoOyUg

| dididedediu explică (pentru Rockart):

Am 16 aniwinking