| Renesmee47 a întrebat:

Va rog ajutati'ma.Nu stiu ce pot sa'i cadonez iubitului de 14 februarie. Vreau ceva frumos si original.Va rog mult ceva frumos si original.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O cana cu imprimeu cu poza cu voi doi, ii faci un video cu toate momentele petrecute impreuna, va inscrieti la ceva concurs pe cuplu...
Sau pur si simplu va uitati la un film romantic.

| T0T a răspuns:

Un ceas clasic, mecanic ar fi frumos, adica mie unul mi-ar placea

| alinutzaa2 a răspuns:

Un album cu pozele voastre, sau un breloc cu o poza mica

| VivianneNicole3 a răspuns:

Bună!

Eu zic că un cadou foarte frumos, ar fi acela pe care l-ar putea folosi şi nu ar trece aşa repede, cum ar fi : un parfum, o eşarfă, o bluză, un accesoriu, un tablou cu voi doi, dacă are un hobby poţi să furi o idee de acolo (de ex. îi place să meargă la sală - mănuşi de sală ) şi pentru că e Valentine's completează orice cadou cu ceva dulce şi o felicitare scrisă de tine.

P.S: Nu fi panicată, gestul contează mereu! happy El oricum te va iubi, cu sau fără acest cadou.

Happy Valentine's Day! happy

| Fatamuntilor a răspuns:

ORIGINAR insemna ceva gandit de tine!
Mi se pare ok, cadourile personalizate! Sunt locuri in care se pot personaliza tricouri, cani, fete de perna! Mai precis cauti o poza cu voi doi, eventual cu un mesaj dragut, te interesezi unde se poate imprima!

| TheCuteOne a răspuns:

Bună!
Sper că nu răspund prea târziu...Sunt multe cadouri frumoase din care să alegi. Fă-i un album cu pozele voastre şi cumpără ceva dulce. Poţi să îi faci o felicitare super aici.
http://feliciteu.com/
Foloseşte melodia sa preferată şi scrie un mesaj frumos!
Mult succes şi Happy Valentine's Day!

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Ce inseamna "A CADONA"?
Ceva original...pai ceva original este ceea ce ii faci cadou ceva facut de mana ta/ceva ce ii zici din inima..
Asta inseamna originalitate..
De ce trebuie mereu sa faceti cadouri?
Astepti ceva in schimb? cel mai frumos cadou ar fi sa va declarati iubirea sincera si sa petreceti impreuna atat timp cat puteti, iar daca bugetul va permite si puteti servi o prajitura impreuna, cu atat mai bine si original..
O zi bunahappy

| T0T a răspuns (pentru caramela):

Asa e romanu' ii place sa fie inventiv in ceea ce priveste limba romana...
Oricum foarte bun raspuns, se pare ca te-ai prinswinking

| nightwish12356798 a răspuns:

Ce bine suna asta! Uite la ce m-am gandit eu, desi nu e tocmai indicat ca o fata sa faca asta; ai putea sa cumperi baloane si sa le umfli cu heliu, si sa-i cumperi o ciocolata in forma de inima