CristinaCorporatrista,nu sunt de acord cu tine.Adica de ce nu le-ar trimite un mesaj,sau o mica atentie? In vremea asta soacrele s-au mai schimbat,nu mai sunt asa de invechite si comuniste.
Adica nu vreau sa te jignesc, fiecare cu opinia lui, dar nu vad de ce parintii iubitului lui stefy95stefy s-ar supara daca ar trimite un mesaj.Ba chiar cred ca ar aprecia acest gest, ar tine minte ca iubita baiatului lor si-a adus aminte si de ei.
Deci stefy95stefy,eu cred ca ar fi foarte frumos daca le-ai trimite un mesaj.Dar in acelasi timp,ai putea sa le iei o mica atentie:un obiect decorativ, un parfum, nu stiu.
Sper ca te-am ajutat
Stati voi linistite ca l-am pus pe prietenul meu sa le spuna la multi ani din partea mea! Am preferat sa nu ma bag deocamdata si va multumesc pentru ajutor!
Daca sunteti in relatii bune, daca parintii lui te cunosc cel mai OK este sa iei un buchet de flori care ii plac mamei lui. Pt tata ar fi frumos o sticla de bautura pe care o prefera. Sa te duci personal (daca poti) cu iubitul si sa le urezi La multi ani! (inchinand si un pahar in cinstea lor) Daca esti la distanta de ei atunci trimite-le un pachetel unde sa fie o felictare cu doi oameni imbratisati care repreinta cuplul. Pe langa le mai scrii tu ceva.
Loredana96 întreabă:
anonim_4396 întreabă: