Daca mai tii minte cum aratau du-te la politie ca sigur in casa sa stai izolat tot restul vietii nu e o solutie si oricum n-o sa-ti tae nimeni gatu ca si eu am patit la fel doar ca eu era sa-l bag la renimare pe un tigan mic care se dadea smecher
Salut! Pur si simplu ceri protectia politiei adica sa te pazeasca un echipaj de politie in fata la tine la casa 24/24 ore si nu se mai apropie niciun tigan de tine!
E cel mai bine sa apelezi la politie sau sa identifici resedinta acestor huligani
Succes!
Cu tiganii nu rezolvi nimic daca ii denunti la politie! Tiganul are un tupeu nerusinat si jegos. Mai bine plateste un chelios sa-i bata pe fiecare la rand si o sa fie pace! Altfel nu stiu cum sa te ajut! :-s
Pai daca mai vin aia cheama politia si zile ce s-a intamplat si cumparati si tu o bata sa ai acasa
Suna frate la politie cei asa greu. Nu stii numarul? Povestesti la ei tot ce s-a intamplat, amenintari, cum a vrut sa-ti arunce cu o sticla. De tigani nu ai cum sa scapi, mai bine te pui bine cu ei decat sa ajungi in alta situatie. Stiu un caz povestit de un profesor de al meu cum ca un sofer ar fi dat peste copilul unui tigan, iar soferul era cu sotia si copilul in masina. Dupa ce sau inteles( soferul si tatal tiganului) soferul plecase sa anunte la politie accidentul lasand sotia si copilul in masina. Cand sau intors sotia si copilul erau morti in masina. Tiganii sau razbunat cu moartea, chiar daca copilul lor a fost atins, zgariat putin. Hai bafta
Traiesti in Romania. ai uitat?
Ce o sa iti faca politia? Asemenea incidente se petrec destul de des. Cea mai buna solutie ar fi sa te muti intr-o zona mai linistita, sau poate in alt oras. Cat despre amenintari, stai calm, cred ca nu vei pati nimic.
Frate desi pentru mine parea destul de amuzant,credeam ca isi va da seama ca nu trebuie sa faca ce am zis eu.Cel mai frumos ar fi daca s-ar impaca.Dar frate,traim in Romania, ce sa faca sa il lase pe ala sa ii taie gatul? Ma rog nu o sa ii taie el gatul ca nu o fi vreun mare criminal.Dar nu stii la ce sa te astepti de la niste tigani, daca se alege cu vreun cap spart ceva taieturi, picioare rupte, maini? Ce face atunci? Stii cum vine vorba: Decat sa planga mama, mai bine sa planga masa.Si de ce zici ca e un razboi civil cand in Romania e rata de 5 cazuri din acestea pe zi? Si nu, nu am 10 ani am 17 si gandesc realist nu ma gandesc in sensul ca as vrea sa fie vreun infractor sau sa apara pe la televizor.Trebuie sa se apere intr-un fel.De ce zic asta? Pt ca un grup de nenorociti, m-au prins cand aveam 12 ani si unul cu o bucata de fier ascutita m-a taiat la picior.Nu as vrea sa mai pateasca nimeni asa ceva.Si in special la tigani care is multi si bolnavi la cap.De atunci sunt pregatit tot timpul. Daca incearca sa ma taie ii iau gatul inainte sa incerce ceva.Traim in Romania, ne mancam intre noi nu vezi? Deci intr-un final ori se impaca, ori iese urat.Eu sunt cam zapacit de fel deci cand sunt nervos nu prea ma abtin de la niste chestii. Sper sa nu se ajunga la "razboi civil".Si virus sper sa nu patesti nimic si sa va impacati.Succes!
Pai vorbeste si tu cu astia de la tine din cartier care sunt asa mai smecheri si te intelegi bine cu ei si zi-le sa vorbeasca cu asta ca nu vrei scandal
Te duci la politie si le explici tot ce s-a intamplat, dar ar mai fi cazul sa iti iei ceva la tine cind pleci din casa, un sprei paralizant sau un briceag ceva, ca politia nu o sa stea dupa tine unde te duci tu si e mai bine sa fii sigur pe tine cu ceva in buzunar e ca si cum ai avea pe cineva cu tine!
Am patit si eu asta. Prin definitia neamului lor ei sunt niste parsivi si niste lasi. Nu o sa iti faca nimic tie sau familiei tale, eventual o sa incerce sa te ameninte si sa te sperie. "Cainele care latra nu musca" asa ca incearca sa faci mai pe durul si nu te mai lasa intimidat de cacatii astia.
ACboxeur și undercover123 zic bine.
Sigur, merită să anunți și Miliția, dar tot mai eficientă e varianta să te pui efectiv cu ei - odată ce apucă să-ți iar frica, nu te mai deranjează.
Eu am umblat pe la poliție când aveam 16-17-18 ani de-am bolunzit cu niște țigani. Nu s-a rezolvat nimic.
Însă când am pus mâna pe par, nu numai că s-a rezolvat, dar șeful găștii respective a venit la mine, mi-a dat numărul lui de telefon și-a zis să-l chem dac-am probleme.
Au trecut 5 ani de-atunci - nu l-am sunat niciodată - dar ne-am mai întâlnit și mă salută el primul.
Așa trebuie procedat cu ăștia - și așa merge sigur.
Serios,cand isi aduc tot neamul ala de... sa nu zic, vreo 20 pe unul de 14 ca mine si ei au 17, 18, 19etc.
Am venit si cu cornea sparta si tot ochiul vanat, ba chiar si fata sparta, deci ce sa zic