| Nothiing a întrebat:

Va rog ajutati-ma. Va rog muult crying Deci a trebuit sa ducem cadouri la scoala sa facem schimb. si mama mi-a dat o carte (nu dau nume) si nu stiam ce e in ea. si colegul care nu citeste mai nimic a primit-o rolling on the floor si dupa avea cuvinte. in ea. (ma refer erau PROSTII in ea)! si daca afla diriga nu stiu ce ma fac, am avut incredere in mama ca mi-a dat-o si acum... cum sa-i zic, ca ea mi-a dat o carte cu prostii? ce ma fac? e vina mea ca nu am citit ce mi-a dat, stiu, dar am avut incredere. era mama totusi crying help (scuze pentru categorie n-am stiut ce sa puncrying )

7 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Cel mai bine ar fi daca ar suna-o mamica ta pe diriginta.

Ar fi cel mai corect.

| Nothiing explică (pentru Dariusuu):

Oricum toti cred ca este vina mea... Deci cred ca da sad Si asa stiu ca nu e vina mea dar asta e. crying tot vina mea a picat crying crying

| RobertoRobby a răspuns (pentru Nothiing):

II spui ca din greseala ai pus foaia sau ce ai pus acolo, si ca iti ceri scuze si sa nu ii spuna dirigintii, GATA!

| oompaloompa a răspuns:

Ii spui ca a luat mama cartea si ca nici ea nici nici tu nu stiai despre ce e si daca afla diriga rezolva mama!

| LauraToaderLauraToaderLauraToader a răspuns:

Poti sa spui ca a fost o greseala, pe care nici mama ta nu stia ce scrie in aceea carte, iar mama ta sa vina la scoala si sa vorbeasca cu diriginta si cu acel coleg

| paceandlove a răspuns:

Spune-i colegului o sa inteleaga

| SimonaQs a răspuns:

Nu te mai invinovatii nu este vina ta explica-i colegului tau despre ce e vorba ce s-a intamplat si o sa inteleaga nu cred ca e asa ipocrit incat sai spuna dirigintei despre ce scrie in carte>> laughing)