anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vă rog am nevoie de un sfat. Părinții mei, tatăl vitreg și mama mea se cearta tot mai des. Poate sunt prea emoțională deoarece mereu când se ceartă, eu plâng în camera mea. Uneori pot spune ca își varsă nervii pe mine sau frații mei. Nu știu de ce dar de ceva timp încoace mă tot gândesc să o termin. Sună ciudat, dar poate e prea mult pentru mine. Pot spune că aproape în fiecare zi sunt certuri, uneori l am văzut pe tatăl meu lovind o pe mama. Chiar acum când scriu întrebarea, eu plâng după altă ceartă

3 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Ai mai pus întrebarea asta de 3 ori, mai verifică.

| annonimaaaa555 a răspuns:

E normal ca te simți asa fiindcă esti traumatizat/a
Daca îți iei viata crede-mă ca nu rezolvi nimic. Gândește-te la mama si fratii tai...si eu am fost in situație de genul doar ca e tatăl meu biologic. Încearcă să vorbești cu un adult de încredere sau un psiholog(dacă ceri trimitere de la medicul de familie, e gratis). Eu am împlinit 18 ani și am cam rupt legătura cu familia. Trebuie sa fii puternic/a. Plus... poti sa suni la politie fiindcă ce face tatăl tau vitreg este abuz emoțional+fizic+abuz in familie. Nu e ok. Eu sunt fată și la 16 ani am chemat politia pe tata ca nu mai puteam sa vad cum o bate pe mama, pe mine si pe cele 2 surori ale mele. S a mai linistit putin. Nu trebuie să-ți fie frică si daca te ameninta cu ceva duoa ce ai anuntat politia, anunti iar fiindcă nu e normal sa te amenințe. Ceva foarte important:aduna dovezi.ia pe video sau audio ce se întâmplă, poze la rani daca exista.nu este tatăl tau biologic deci sa nu-ți para deloc rău de un om de genul. Eu niciodata nu am tolerat comportamentul de genul. Fi curajos/curajoasa! Nu uita, aduna cat mai multe dovezi si nu ezita sa mergi la poliție.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca ti-ai sters numele... probabil ca nu te mai intereseaza deloc raspusnurile noastre.