Poate a fost violata, te-ai gandit la asta? Poate partenerul a folosit un prezervativ rupt, te-ai gandit la asta?
Ce usor este sa judeci si sa arunci cu noroi. te simti mai bine dupa acel comentariu? te-ai frecat pe burta de satisfactie dupa ce l-ai postat?
Salutare! Multe mame se confruntă cu această problemă, că nu au cu ce să-și crească copii sau au fost abuzate și nu pot păstra copilul pentru că este unul nedorit ce le aduce aminte de aceasta traumă. Dacă ești o viitoare mamă care nu își dorește acest copil dintr-un motiv întemeiat, apelează la medicul care te va ajuta să naști și la asistente, dar și la măicuțe.Ei te pot ajuta să duci sarcina la bun sfârșit și să-ți ducă copilul într-un loc în care poate avea 2 părinți pe care îl iubesc și il vor crește cu dragoste și bucurie.
Adopta calea legala, ca sa nu ajungi in puscarie.
Intreba-ti ginecologul sau spitalul unde mergi la control, care sunt procedurile.
Nu văd de unde reiese că s-ar fi gândit la altă cale decât cea legală...
De la venitul pe un site cu alt specific, ca sa intrebe despre adoptie.
De ce vrei sa faci asta? Este sange din sangele tau micutul ala. Eu nu am copii dar la un moment dat imi doresc unul. Daca e vorba de situatie materiala samd NU FA ASTA. O sa iti para rau. Va fi un bebe mic si neajutorat care te are doar pe tine. Iarta-ma ca te intreb,poate o sa fiu rea,dar cand l-ai conceput, ti-a placut? ai auzit de prezervative? E tragic cum gandesti,acel copilas nu e un obiect. Apeleaza la asistenta sociala,medicul ginecolog, ei te vor indruma. E trist, foarte trist. Ai vazut oare cum arata un orfelinat? Ai vazut cum sunt tratati copilasii acolo? Imi dau lacrimile doar cand ma gandesc la asta.
Supara-te, dar daca ai fi in fata mea acum pe cuvant daca nu te-as bate de ti-ar sari ochii din cap.
Ii doresc micutului sa creasca mare si sa uite ca a avut o mama biologica denaturata, sa aiba parinti care sa ii fie alaturi orice ar fi.
Încearcă să discuți cu un asistent social, să îți caute o familie adoptivă. Știu că există posibilitatea de a-și spre adopție imediat cum de naște.
Ai mare grija de tine, draga mea. Știu că este greu, dar daca este mai bine pentru copil, e de înțeles.
Numai bine!