Nu prea ai ce sa faci baietel Asteapta si tu sa se desparta sau mai bine cauta o fata singura.
Mai e si posibilitatea sa te fi mintit, ca sa scape de tine. Sorry.
Dar nu pot sa o uit, simt ca mor fără ea, și care e posibilitatea ca ea sa se despartă de el?
Buna.Te inteleg ca asa simti acum, pare ca iti cade lumea in cap fiindca n-o poti uita.Insa mai asteapta ceva timp, preocupa-te de pasiuni si alte cele care te bucura pe tine, care te distrag cu gandul.Vei vedea ca o vei uita destul de repede, mai ales daca in peisaj apare alta fata draguta.Incearca sa ochesti fete care nu sunt relatii, ca sa nu mai suferi.Si nu uita ca relatiile trebuie sa fie pe planul 2 sau 3, dupa scoala si dezvoltarea personala.Succes.
Gaseste-ti si tu o ocupatie. Mergi la dans sportiv si o sa cunosti acolo o gramada de fete faine Pe urma o sa planga ea dupa tine, cand o sa vada ce miscari de dans stii sa faci.
Valei eu am dat si cu subsemnatul, la fel ca tine eram, dupa am evoluat m-am indragostit din nou
Nu ai ce sa faci.Nu e ok sa intervi în relatia nimanui, doar sa te gândești ca dacă e sa fie va fi, dacă nu, va trece pentru ca încă sunteți tineri și aveți tot timpul sa va găsiți jumătatea.