anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog foarte urgent; problema a inceput asa tata mi-a spus sa nu mai bag la bile(jocuri de noroc)iar eu nu l-am si am negat dar el maine va intreba vanzatoarea ce sa fac?

8 răspunsuri:
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Bati un pumn in masa si ii spui ca faci ce vrei cu viata ta. Daca e recalcitrant treci la alte metode -
https://www.youtube.com/watch?v=BIue5jYIilw

| tpuuser999 a răspuns (pentru Popescu_Eugen_1964):

As dori sa pot sa adaug raspunsul tau la sectiunea favorite laughing. Ma bucur sa vad oameni cu un astfel de simt al umorului pe acest site.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru tpuuser999):

Da, pe mine ma costa de multe ori. Unii ( mai putin dotati ) nu inteleg ce spun si ma aleg cu negative.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru tpuuser999):

Trebuie sa adaug ca ma minunez cate capete seci intalnesti daca practici un stil din asta.

| cristimihailov a răspuns:

Opreste-te orice s-ar intampla.
E foarte addictive si se ajunge la lucruri nasoale din cauza asta.

Nu e usor.

Dar fa-o pentru tine. Ai o viata. Nu o ****,

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te intelegi cu vanzatoarea sa nu ii zica la tactu, iar data viitoare fii bun si asculta de el, ca nu iti vrea raul.

| vocea a răspuns:

Atata timp cat esti pe banii lui trebuie sa il asculti.

| cristi202 a răspuns:

Tatal meu are o vorba: "cand ti-o faci cu mina ta se numeste lucru manual". Asta pentru situatiile cand it faci rau cu mina ta.
Ce poti face? Daca nu cunosti vinzatoarea suficient de bine incit sa tratezi cu ea sa nu ii spuna tatalui tau, nu ai altceva de facut decat sa suporti consecintele.
Sau, dar asta nu cred ca ai curaj sa faci si nici nu iti convine, sa ii spui tatalui tau ca ai mai fost o data, dar chiar a fost ultima data. Desigur, stii la ce sa te astepti, scatoalca va fi gata pregatita. Sau orice alta pedeapsa are tatal tau in arsenal. Doar daca ai un tata ingaduitor si intelegator ai sanse sa scapi, altfel nicidecum.
Si ar fi bine sa asculti de tatal tau, si sa nu mai arunci bani pe nimic, mai bine cheltuie-i distrindu-te, cumparindu-ti ceva, folosindu-i in mod rational si pe ceva care merita. Pentru ca pana sa cistigi la jocuri de noroc, bagi tot atitia bani cit vei fi cistigat sau chiar mai mult, pentru ca nu tu trebuie sa cistigi, ci firma cu jocurile de noroc, asa sunt setate aparatele.