| Marginean_Rares_1990 a întrebat:

Va rog jutati-ma! Mama il inseala pe tata si eu chiar nu inteleg fiindca vad pe tel lu' mama ca ala ii scrie iubire si isi trimit pupici si tot vorbesc, si mereu cand merg langa ea inchide telefonul si isi trimit poze cu ei. Va rogggg ajutati-ma crying(((((((((((((((((((((((((( dupa 14-15 ani de casnicie de ce ar face asta? Nu vreau sa vorbesc cu mama iar daca-i spun lui taica-meo ii omoara pe amandoi :'((((((

14 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Si taica-tu... care e atmosfera? Poate si taica-tu are una dar e mai discret. Sau poate l-a lasat ciocanelul.

| Voidwithin a răspuns:

Fara suparare (nu cred ca e posibil avand in vedere circumstantele), tatal tau si mama ta s-au cam plictisit si cum ea este mai dornica de viata a gasit compania unui alt gentlemen. Traim in secolul 21 unde cam 90% din familii sunt disfunctionale si majoritatea partenerilor nici nu se obosesc sa caute cauza. Ideea e cam asa, tu esti o persoana si parintii tai la fel, impreuna alcatuiti o familie dar in final toti sunteti indivizi. Nu poti lua niciunuia dintre ei dorinta de a cunoaste si alti parteneri, practic asta e prostia lor si pretul pe care il platesc fiindca s-au casatorit si n-au gandit. Tu nu esti responsabil in niciun fel chiar daca cateodata te simti asa. Tot ce mai poti faci este sa arunci primul cartile pe masa si sa afirmi ceea ce crezi, e dreptul tau la urma urmei. Fa asta dar fara a jigni sau acuza pe nimeni.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Stai in banca ta, nu te bagi in de astea.

| m1dn1gh7 a răspuns (pentru Popescu_Eugen_1964):

"Stai in banca ta, nu te bagi in de astea."
Really? Atât îi poți tu spune, nenică de 53 de ani unui copil de 12 care trăiește o traumă? Cred că ești paralel cu absolut tot ce te înconjoară, cel care ar trebui să stea în banca lui ești tu, băi tataie, dacă n-ai nimic bun de spus, nu mai adăuga și tu un gram prostie în lumea asta. Nu mă interesează dacă dai reply, pentru mine ești egal cu 0, calitatea ta de om, apoi de părinte (dacă e cazul, deși nu cred) e nulă.

| xerxes1 a răspuns (pentru m1dn1gh7):

Daca te crezi asa de inteligent de ce nu ii raspunzi tu?
Insulti ca idiotul pe cineva care a dat un raspuns corect.
Altele sunt traumele, stai linistit.
El a vazut cateva sms-uri si habar nu are in ce context au fost scrise.De aici pana la drama este cale lunga, dar daca isi baga nasul ar putea sa traiasca o drama.
Deci cel mai bine sa isi vada de treaba lui si sa nu se uite unde nu-i fierbe oala, adica in telefoanele parintilor.

| Violleta2022 a răspuns:

In principiu, te-as sfatuii saanu te bagi in viata parintilor tai, dar sunt situatii cand poti slava casnicia parintilor si cred ca ar merita incercat, daca-i spui mamei tale stii de iubitul ei si ca o rogi sa faca ceva ca sa inceteze acea realtia, inainte de a distruge familia voastra si a te lasa pe drumuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru m1dn1gh7):

Tu cred ca ai trait in puf toata viata daca ceva atat de banal tI se pare o trauma.

| MihaelaDart a răspuns:

Oare sa fie un mesaj de la o persoana anonima pe care ai crede tu ca ar fi sau sa fie o cucerire din partea tatalui tau cu astfel de mesaje, nu ai de unde stii! Pot fi ambele cazuri.
Daca mama ta si-a gasit pe cineva, asta inseamna ca intre parintii tai nu mai simt iubire intre ei doi, nu se mai simt atrasi fata unul de celalalt. Tu, in acest caz trebuie nu te bagi in astfel de treburi ale lor. Va veni ziua cand adevarul va iesi la suprafrata, asta daca, mama ta isi va lua inima in dinti si ii va spune tatalui tau. Incearca sa treci cu vederea, nu insista in privinta mamei sa ii vezi mesajele de pe telefon, astfel o vei indeparta mai mult. Poate intre acea persoana pe care si-a gasit atasamentul mama ta posibil sa fie de scurta durata si sa nu duca la nici o despartire cu tatal tau. Este problema mamei ce va face si ea va rezolva situatia. Este greu, dar gandeste-te ca dragostea cu forta nu o poti avea.
Fruntea sus!

| Marginean_Rares_1990 explică:

Acum cred ca s-au intalnit la o pesiune ca ea a fost azi dimineata acolo si m-am uitat la emsajele lor ca acolo vor sa se intalneasca. Ala ii spune ca e indragostit de ea si cum sa o faca si unde. Iar mama i-a spus ca aici la noi acasa noaptea cand noi dormim si incuie usa crying( daca nici astea nu-s dovezi nu stiu ce sunt. Plus ca ii trimite poze intime iar apoi i-a spus sa le stearga;(((((((((((((((Ala ii spune doar sa nu ramana gravida iar apoi ii spune ca face avort, iar maicamea spune sa nu se gandeasca la astacrying(

| Marginean_Rares_1990 explică (pentru MihaelaDart):

Ei isi trimit poze...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru m1dn1gh7):

Care-i trauma?

| minrest a răspuns:

Eu nu te cred. Am vazut si ce spui mai jos, si nu puteai vedea astea pe telefon. Ai vazut cateva lucruri care ti s-au parut suspecte (poze, inimioare, ''iubirea mea'') iar apoi ai completat pur si simplu, ce ti se parea plauzibil gata era si dovedit. Am crezut ca esti nebun (gandirea normala nu se manifesta asa) dar am vazut ca esti copil (chiar si ca copil ai o igiena psihica precara) iar copiii mai fabuleaza. Unii.

| Marginean_Rares_1990 explică (pentru minrest):

Tu poti sa nu crezi, dar hai ia telefonul si uita-te singur. E trebuie ta daca crezi sau nu