Adica tu te intalnesti cu un domn si te ocupi de rezervari?
Un domn intr adevar.
Eu sunt om open minde, dar am o problema cu femeile care sunt femei in toata firea si tot fac alegeri gresite.
Cum adica nu stie cat o sa stea?
Vaz Doamne iti face un privilegiu ca se intalneste cu tine!?
Ma rog, el istet intr-un fel.
Este normal sa vrei sa ti faci un prieten, dar nu cred ca iti va aduce vreo liniste sufleteasca sau plus valoare vietii.
Odată ce ai rezervat cazarea, poți merge.
În caz de orice, poți lua primul tren de la București spre Bușteni și mergi singură 2 zile.
Nu
Este prea riscant
Nu il cunoasteti
Sa vina dumnealui in orasul lui si sa va vedeti inrr-un loc public si sa nu mergeti neinsotita.Ci cu o prietena sau altcineva.
Da voi merge.Am zis ca si daca ne vedem rar asta este. Daca va tine bine daca nu asta e.
A vrut sa merg la el dar nu am vrut eu pana nu il cunosc mai bine si sa nu ma trezesc ca vine foasta sau copilul lui pe acolo.
A vrut sa merg la el dar e riscant pentru ca fosta lui nevasta are "lelite "prietene pe strada si am zis ca nu, nu ..mai bine la munte deocamdata.
Eu zic sa nu risti, vorbeste cu verisoara ta sa iti spuna ce fel de om este, daca merita sau nu sa mergi mai departe
Tu ca femeie ai rezervat cazare? Un sarantoc si neserios, nu plateste cazarea si nici nu stie cat sta. Eu nu as iesi cu o astfel de persoana. Fiind si din alt oras, nici nu vrei sa te muti, mai bine incerci mai aproape de tine. Iar pentru prima intalnire deja la munte, e prea devreme. Mai intai ar fi trebuit sa vina el la tine in oras, ieseati frumos, va mai cunosteati si vedeati daca sunteti pe aceeasi lungime de unda
Pana la urma pare inatlnire de sexuaiala, nu de cine stie ce relatie serioasa.
Ma rog, esti majora, deci ar trebui sa stii ce faci!