Am ras jumate de ora povestea asta pare scoasa din filmele cu copii mici! ce crezi ca rezolvi daca te comporti asa? ai observat ca atunci cand parintii iti interzic un lucru tu il faci de al naibii? pai asa si cu el! ai putea avea o discutie serioasa cu el, calma si fara amenintari, ii spui ce te deranjeaza daca nici asa nu se poteleste atunci nu il mai baga in seama ca daca nu ii dai apa la moara el nu are de ce sa reactioneze!
Știi, eu am trei frați, și toți trei mă enervau la culme de ceva vreme, și nu se opreau. Dar am scăpat de ei. Știi cum? Pur și simplu nu le-am atras atenția, și, după cum se știe, dacă nu pui paie pe foc focul nu arde. Deci, acum ei nu mă irită. Nu-i atrage nici tu atenția și maximum peste două luni el nu te va mai zădărî. Atît, sper ca sfatul meu să-ți pridă bine. Pa!
Ignora-i, asta o sa ajute cel mai bine.Plus ca nu o sa-ti pierzi celulele nervoase din cauza altora.
"El este un mare retardat, mincinos, fals si prost.Prima data cand este prieten cu cineva iti asculta ordinele ca sa ai incredere in el dar cand esti la greu spune minciuni"
Aici de fapt te proiectezi pe tine.
Câtă bătaie a mâncat maică-ta de la taică-tu?
Eu zic ca ai inventat toate astea sau doar ca esti o fata care se baga in toate prostiile. Care era treaba ta daca aia Alina e cu fostul tau " iubit "? Pana la urma de ce te complici, oricum nu-ti e prietena, avand in vedere ca te-a mintit atat. ( daca tot pui cratimele alea pune-le unde trebuie )