Nu știu frate ce să-ți răspund am citit enorm de atent și de 2 ori chiar și este greu la asa întâmplări este greu de zis ceva spus ceva sau loat o decizie îmi pare sincer rău că nu am putut să-ți dau un sfat sau sate ajut cu un răspuns este complicat totul la tine în relația ta cu ea.
Și mai ales ca sunteți frați chiar dacă sunteți de la alți părinți Deja asta m-a pus la pământ de tot când am citit de asta nu știu este complicat totul grav de tot
Ma refer ca suntem foarte buni prieteni nu frati-frati
Dacă atunci cand tu ii dai un mesaj, ea iti raspunde prea tarziu si chiar ii dai numai tu, iar ea iti da prea rar sau deloc inseamna ca nu esti important pentru ea. Ea nu simte pentru tine ce simti tu pentru ea. Nu te uita in gura ei, uita te la ce face. Si avand in vedere ca ceea ce face esa te lase mai la urma( sa ti raspunda mai tarziu si sa nu ti dea si ea mesaje) nu e ok.
Daca chiar vrei sa aiba sentimente puternice pentru tine, opreste te din a i mai da mesaje. Opreste te in a mai avea contact cu ea. Pur si simplu nu i mai scrie, nu o mai suna, iar daca te apeleaza ea fii scurt si la obiect.
Dacacea are oricat de mica samanta de sentimente pentru tine ii va fi frica ca te pierde daca tu nu o mai bagi in seama. Pur si simplu vezi ți o perioada( mai scurta sau mai lunga) de viata ta, pur si simplu las o cu ochii in soare si cand o sa te trezesti cu ORICE fel de mesaj de la ea fi rece.
Acum vede ca ti pasa de ea si nu se teme de nimic dar daca o vei lasa...s-ar putea sa o cam doara mai mult ca sigur
Se pare ca relatia voastra este doar de prietenie.
Poti incerca sa ii spui ca vrei mai mult decat atat, daca asta iti doresti.
Asa vei afla si ce si-ar dori ea, referitor la o eventuala relatie mai intima.
Daca nu va fi raspunsul asteptat de tine, asta e, nu o poti forta.
Dacă nu aveți o relație de sânge nu vad de ce nu v-ați putea căsători. Daca chiar ai fi dispus sa te căsătorești cu ea, întreabă-o dacă ar vrea sa aveți o relație în vederea casatoriei, măcar te lămurești și nu îți pierzi energia degeaba.
Pai pupat pe frunte, pe obraz, dar de ce nu si pe gura? Tu stai prea mult timp sa faci ceva, ea astepta sa actionezi, a vazut ca esti cam mototol, inca mai vrea ceva, dar tu tot o lalai
Daca fata iti spune ca vrea sa mergeti doar voi 2 intr-un weekend undeva, ce mai intrebi ce sa faci, ca esti la capatul liniei de tramvai du-te in weekend, acolo sari pe ea adica vine noaptea, inchiriati o camera doar cun pat, aia e tot.
Se pare tu vrei sa vina femeia sa te bage in pat, ea deja ti-a dat destule semne, asa ca nu o mai lungi, poate sa se plictiseasca sau sa isi piarda interesul pentru tine.
Stii vorba aia, bate fierul pinai cald? Ei asta trebuie sa faci, asa ca nu mai intreba nimic pe nimeni, fa ce simti, daca iese bine, o sa fie bine, daca iese naspa, o sa treaca, dar no sa ramai cu regrete ca nu ai incercat.