Un copil tot copil rămânem chiar de este dintr-o alta relație chiar de este de la alta tată și mamă nu Conteza al cui este conteza da este și el un copil și are o inima
Ma jur pe Dumnezeu acum o săptămâna nu are mult aicia am văzut o faza pe care nu am S-o uit vreodată
Intr-o aseară m-am dus la benzinăria de lângă mine care este NON stop și era vreo 2 nopatea m-am dus mi-am loat un suc și ceva Chips și un sendviș și ma duc sal plătesc la casa eu si In fata mea se afla o mama cu doi copii unul in brațe era baiat era mic dormea in brațele ei iar fetița mic avea vreo 6 ani mai mult nu avea și fetița îi spune lui masa mami pot să-mi iau ceva așa i-a spus și eu ma uita asa la ia miera Draga de ia așa mică cum era ia și in fine copilul îi spune lui masa și îi cere voie dacă poa sași ia ceva și mama la copil se uite cu o privire dinaia ca numi venea sa cred ca se uita la copil și îi spune la copil bine i-ați mai repede o data până nu ma răzgândesc ma jur pe Dumnezeu ca când am auzit asta cai spune la copil când i-a spus mam făcut roșu la fata de nervi și mi s-a umplut ochi de nervi și fetița s-a dus săracă și loat in chips mic mam simțit groaznic când am văzut cum se comporta cu fetița aia mică seara aia va rămâne una marcată pentru mine am văzut și mai rău de atâta cum uni parinti cum se comporta cu copil lor dar fetița aia mică m-a atins rău îmi venea săi cumpăr totul din magazin ei numai sa nu văd faza aia cum se duce de frica și ia un chips mic și se duce la zdreanța aia și îi da chipsul ăla sal cumpere
Uni oamenii nu merita sa fie părinți i-ai bat joc de copii lor ai îi marchează cu comportametul lor de bolnavi altfel nu am cum sa explix Chiar nu am cum uni parinti nu-și deau seama cât de mult rău le fac la copii lor cu gesturile astea
Spune si tu concret de ce parintii aia pe care i-ai vazut sunt idioti. Ce au facut ca sa consideri ca nu sunt in stare sa creasca un copil?
Că da. Uneori câinii au mai multe drepturi ca noi. Dar suntem și noi animale. Vreun ONG pentru protecția oamenilor știți?
Mărita-te, fă un copil si e posibil sa-ti mai schimbi ideile. De acord cu unii parinti idioti, asa cum spui.
Aceeași părere, nu toți ar trebui sa facă copii, mai ales că nici capabili de a crește un câine nu sunt.
Foarte trist ce se întâmplă, dar asa e lumea, de ca.cat.
Mda din astia sunt multi din pacate. Prin Suedia statul le-ar confisca copilul.