| demidemidemi a întrebat:

Verisaora mea ma copiaza! Asculta aceeasi muzica, imi copiaza caracterul, vrea sa isi ia aceleasi haine ca mine, ba chiar odata si-a luat o rochie la fel ca mine. Urasc asta! Va rog sa imi spuneti ce sa fac! cele mai elaborate raspunsuri primesc

Răspuns Câştigător
| justagirl2 a răspuns:

Salut! pai ii poti explica ca fiecare pers are stilul sau propriu si tocmai asta il face diferit de ceilalti. (intr un fel te idolatrizeaza daca a ajuns sa faca tot ce faci tu). spune i ca daca iti copiaza stilul nu ajunge nicaieri ci pur si simplu o sa ajunga o copie de a ta, deci unde e oraginalitatea? ajut o sa isi gaseasca stilul propriu in functie de caracter, muzica, timp liber. baftawinking

12 răspunsuri:
| ellenutza_1217 a răspuns:

Buna! poate ii place ata de mult personalitatea ta incat vrea sa faca aceleasi lucruri exact ca tine! incerca sa ii arati cele mai infricosatoare lucruri.sau cele mai urate parti ale parsonalitatii tale si atunci poate nu te va mai copia! sper sa reusesti!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu faci nimic la un moment dat se va plictisi sa te imite si sa faca ce faci tu!

| demidemidemi explică (pentru anonim_4396):

Jasser,a se opri din copiat nu ii sta in caracter! Crede-ma!

| irina41099 a răspuns:

Ok verisoara mea face si ea acest lucru dar eu cred ca-l face deoarece mereu eu am fost cea laudata si ea certata deci daca e ca in cazul meu vrea doar sa fie ca tine (laudata admirata etc) dar daca nu nu-ti face griji pe de-a lungul anilor isi va creea propia personalitate

| didi12 a răspuns:

Las-o in pace.Nu e destul de matura sa-si dea seama ca fiecare are personalitate proprie, iar o data si o data va termina.In legatura cu haine,spune-i pur si simplu ca nu sti de unde ti le-ai luat, sau nu-i dai o adresa fixa a magazinului, sau ii spui ca le-ai primit.Nu-i da prea multe detalii despre chestiile astea, si o sa fie mai bine.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Eu, în locul tău aş fi mandră! Cei care sunt copiaţi sunt cei frumoşi,buni,deschizători de drumuri,deschizători de modă,inovatori,etc. Adică idoli! De ce te deranjează ca ea face ca tine? Acest lucru trebuie să te mobilizeze pe tine să fii întotdeauna cu un pas în faţa ei. Cand nu o să te mai copieze,atunci înseamnă că nu o să mai fii interesantă! O să fii banală!
În legătură cu caracterul,acest lucru nu este posibil să fie copiat,dar tinand seama ca sunteţi rude apropiate, probabil ca aveţi aceeaşi fire pe linie genetică!
In legatură cu hainele, acest lucru deranjează pe multă lume.

| cipri2112 a răspuns:

Salut! pai ii poti explica ca fiecare pers are stilul sau propriu si tocmai asta il face diferit de ceilalti. (intr un fel te idolatrizeaza daca a ajuns sa faca tot ce faci tu). spune i ca daca iti copiaza stilul nu ajunge nicaieri ci pur si simplu o sa ajunga o copie de a ta, deci unde e oraginalitatea? ajut o sa isi gaseasca stilul propriu in functie de caracter, muzica, timp liber. bafta acum da funda.

| cipri2112 a răspuns:

Salut! pai ii poti explica ca fiecare pers are stilul sau propriu si tocmai asta il face diferit de ceilalti. (intr un fel te idolatrizeaza daca a ajuns sa faca tot ce faci tu). spune i ca daca iti copiaza stilul nu ajunge nicaieri ci pur si simplu o sa ajunga o copie de a ta, deci unde e oraginalitatea? ajut o sa isi gaseasca stilul propriu in functie de caracter, muzica, timp liber. bafta acum da funda

| cipri2112 a răspuns:

Salut! pai ii poti explica ca fiecare pers are stilul sau propriu si tocmai asta il face diferit de ceilalti. (intr un fel te idolatrizeaza daca a ajuns sa faca tot ce faci tu). spune i ca daca iti copiaza stilul nu ajunge nicaieri ci pur si simplu o sa ajunga o copie de a ta, deci unde e oraginalitatea? ajut o sa isi gaseasca stilul propriu in functie de caracter, muzica, timp liber. bafta acum da funda pentru ca team ajurtat daca nu vrea varta spune-i direct in fata ce simti. paa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru demidemidemi):

Cati ani are?

| justagirl2 a răspuns (pentru cipri2112):

Daca ai un sfat da l din proprie initiativa nu copia alte rasp

| Floris83 a răspuns:

N-o să te poată copia la nesfîrșit, astea sunt copilării, va înceta cîndva, nu te despărți de ea doar pentru atît!