Ramane la alegerea verisoarei tale. E foarte urat ca se baga parintii, sa fortezi pe cineva sa creasca un copil, e groaznic. Daca nu il vrea, cea mai inteleapta alegere este sa faca avort. Sa nu se lasa influentata de alte persoane.
Este foarte nepoliticos din partea lor să nu vrea ca nepotul lor să fie dezmembrat și aruncat în coșul de gunoi, nu?
Să înțeleg că dacă trec pe stradă și văd că cineva este înjunghiat, nu ar trebui să intervim pentru că "nu am niciun drept" asupra victimei?
Tocmai ai scos o prostie pe gura . Nu imi mai bat capul, atat poti, zi frumoasa
Explică-mi diferența dintre a ucide un om și a avorta un copil.
Pot spune doar ca avortul este o procedura medicala iar personalul medical nu intra la inchisoare nefiind ilegal ca in cazul uciderii unui om. Avortul este facut cu acordul persoanei in cauza care are drept total asupra fatului.
Sa compari o crima cu un avort, e grav. Ai ignor de la mine, esti mult prea indoctrinat. Deschide ochii, iti face bine
Și îți dorești să fi avut și tu parte de o asemenea "procedură medicala"?
Comentariu irelevant. Acum a intrat categoria de oameni,, Dar parinti tai te-ai facut pe tine'' in joc.
Eu n-am putut alege ca parintii m-au dorit, dar eu pot alege la randul meu.
Că e așa ușor de dus o sarcină până la capăt și vrei să l dea la orfelinat unde nu se înghesuie mai nimeni să adopte și îngrijirii în cele mai multe cazuri abuzează copii, iar când va fi mare și va afla că e adoptat va avea o tristețe că părinții lui nu l au vrut, iar probabil va spune că mai bine nu l făcea
Nu știu de ce pui procedură medicală în ghilimele când e o procedură medicală
Tu compari uciderea unui om cu "ucidera" unui embrion nedezvoltat care nici nu există? Deci o să zici că un embrion nedezvoltat care nici nu a prins bine formă umană are mai multe drepturi decât o femeie existentă?
Nepotul nu se aruncă la gunoi și se face pateu la conservă și crenvurști din el, căci reciclăm, ce nu înțelegi băi omule?
Depinde și de vârstă ei. Daca ea e majora și nu vrea sa îl păstreze e strict problema ei, în schimb dacă e minora e un pic cam problema.
Are 21 de ani și nu cred că era nici o problemă chiar și dacă era minoră gen să nu uităm că nu există educație sexuală în școlile din România
Atunci să-l țină! Părinții sunt de-acord, care este problema?
"Tu compari uciderea unui om cu "ucidera" unui limbrion nedezvoltat care nici nu există?"
Cred că nici măcar tu nu știi ce-ai vrut să zici aici.
În primul rând, nu știu ce e aia "limbrion". Am căutat în DEX și nu există cuvântul ăsta. Probabil voiai să zici "embrion".
În al doilea rând, cum adică "nici nu există"? Fetusul e acolo, există, este în pântec.
În al treilea rând, da, compar. Și ce dacă nu este dezvoltat? Omul nu este dezvoltat fizic complet până la 16-18 ani, iar psihic până pe la 25. Ce vrei să spui exact prin "nedezvoltat"?
În al patrulea rând, cum afectează dezvoltarea ori nedezvoltarea problema pe care o discutăm? Nu e ceva complet irelevant?
Ca verisoara ta este singura care poate decide ce trebuie sa faca!
Tu, poarinyii ei si oricine altcineva NU aveti nici un drept ce sa-i spuneti sa faca, fiindca nu-i corpul vostru.
Invata-te sa respectii oamenii si deciziile lor, fara sa te mai bagi in viata intima a altora, ca nu ai nici un drept.
Mersi că ai corectat greseala mea, dar cum adică să l țină dacă părinții sunt de acord dacă ea "mama" nu l vrea? Ce terminat ești cică " există e în pântec" și sperma din baie există, da uite că nimeni nu zice că e o viață la mine în baie ) "omul nu este fizic complet dezvoltat până la 16-17 ani, iar psihic până la 25 " Vreau să zic că ar putea da de permis atunci )) e complet dezvoltat să iasă de la 1 săptămână pe stradă să mănânce covrigi
Sa-l pastreze daca tatikul este de calitate. Daca-i vreun boschetar atunci sa nu-l pastreze.
Aici scrie că un copil este lucrarea lui deci este păcat
1. Psalmul 139:13-16 - "Căci Tu ai întocmit rărunchii mei, m-ai țesut în pântecele mamei mele. Te laud că m-ai făcut în mod înfricoșător și minunat. Lucrările Tale sunt minunate și sufletul meu le cunoaște foarte bine. Oasele mele nu Ți-au fost ascunse când am fost făcut în ascuns, când am fost țesut în temnița pământului."
2. Exodul 20:13 - "Să nu ucizi."
3. Ieremia 1:5 - "Înainte de a te fi zidit în pântecele mamei tale, te-am cunoscut; și înainte de a fi ieșit din pântecele ei, te-am sfințit."
La 21 de ani poate sa facă ce dorește.
Dacă era minora, cu sau fără educație sexuala, părinții răspund de ea și nu poate sa decidă singura.
Păi și muștele și viermii sunt făcuți de dumnezeu iar noi îi omorâm inconștient sau conștient deci e tot aia