| Paracetamol0lol a întrebat:

Verișoara mea a rămas însărcinată, dar nu vrea să-l păstreze, iar eu sunt de aceeași părere și o sfătuiesc să facă avort dacă vrea că nu are rost să-și strice viața cu un copil nedorit, însă părinții ei nu sunt de acord cu avortul și îi bagă în cap să-l păstreze. Voi ce părere aveți despre asta? Eu unul cred că e cel mai bine să facă avort dacă nu-l vrea

Răspuns Câştigător
| Miruna333 a răspuns:

Ramane la alegerea verisoarei tale. E foarte urat ca se baga parintii, sa fortezi pe cineva sa creasca un copil, e groaznic. Daca nu il vrea, cea mai inteleapta alegere este sa faca avort. Sa nu se lasa influentata de alte persoane.

59 răspunsuri:
| Darius50boss a răspuns (pentru Paracetamol0lol):

Fiecare cum crede

| Paracetamol0lol explică (pentru Darius50boss):

Corect

Răspuns utilizator avertizat
| Fatamuntilor a răspuns:

Hotararea nu este luata doar de mama(oricum tu nu esti implicat)
tatal ce zice? parintii lui?
Daca parintii fetei zic sa pastreze copilul, insemna ca ii ofera si ajutor.

| AliGab a răspuns:

Eu cred ca parintii ei fac extrem de bine...are sa regrete enorm daca urmeaza sfatul tau. Totusi, alegerea ii apartine in totalitate si sper din suflet sa aleaga viata, nu crima propriului copil

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Ca sa putem sa-ti judecam problema, trebuie sa spui tot despre situatie.
Un copil nedorit nu este suficient.
Motivele pentru care nu-l poate tine
Situatia ei familiara cu sotul
Varsta/situatia materiala
si ce mai ai tu de zis

| Paracetamol0lol explică (pentru HUAWEHUAWE):

"un copil ne dorit nu este suficient " îți zic eu că este suficient

| Paracetamol0lol explică (pentru AliGab):

"Sper că va alege vuața, nu crima propriului copil" deci vrei să spui că toate femeile care au făcut avort sunt criminale? rolling on the floor) Prostie pură

| Paracetamol0lol explică (pentru Fatamuntilor):

Păi dacă ea nu l vrea, nu l vrea și punct ce să mai

| Paracetamol0lol explică (pentru DracuIa):

Dar în biblie nu zice că consumul de sânge e un păcat? laughing ce e în gură nu i minciună (o vorbă adevărată)

| DeMicUnC?l?tor a răspuns:

Dacă te ascultă și avortează, pot intervenii complicații, poate să moară sau să piardă abiliatea de-a mai rămăne vreodată insărcinată. Ești dispus să trăiești cu consecințele astea?
Nu poți compara avortul unui femei cu ejacularea unui băbat.

| ShaOfHatred a răspuns:

Rămâne alegerea verișoarei tale. A fost un accident, s-a întâmplat, dar nu merită să-ți strici viața de tânără cu un copil, mai ales că nu a fost dorit. Părinții ei nu știu ce au în cap. Își condamnă fiica la o viață cu o "povară" prea grea pentru ea acum.
O tu lume degenerată, cum să înveți "Tatăl nostru", un copil fără tată?

| AliGab a răspuns (pentru Paracetamol0lol):

Intocmai...dar unele cu suflet regreta faptele facite, altela, care se cred "destepte" ignora realitatea, intocmai ca tine. Ceea ce tie ti se pare a fi "prostie pura", este adevarul pur

Si sa stii ca parintii fetei au mai mare drept de a o indruma catre o decizie, decat ai tu. Ei sunt bunicii copilului din pantecul verisoarei tale, tu esti nimeni.

Băi omule dacă ea nu l vrea de ce tot bagi părinții?

Da, mai bine să nu faci avort când vrei asta, e mai bine să asculți de alții și să l păstrezi că poate, poate după ce îl naști nu ți regreți decizia că l ai făcut la presiunea altoar

| Paracetamol0lol explică (pentru DeMicUnC?l?tor):

Ai ceva probleme la căpuț și tu laughing) avortul riscă să aibă consecințe după câteva luni, când fetusul e mult prea dezvoltat (ceva de genul)

Si tu de ce te bagi in viata ei? surprise

| Violleta2022 a răspuns:

Tie chiar nu-ti este rusine sa-ti bagi nasul in viata intima a rudelor? Cu cine se sexuieste vara-ta este NUMAI problema ei, cat si ce face cu pruncul din pantece, iar daca-i minora, atunci este in totalitatea raspunderea tutorelui legal al minorei, adica parintii ei.

Invata sa respecti intimitatea oamenilor, ca vei isca discutii in familie si intre rude, facandu-ti si parintii de rusine, ca nu te-au educat.

| ania a răspuns:

E cea mai proasta idee sa dacă avort. Și încă are părinți care ar fi dispuși sa o ajute cu copilul. Prin avort nu scapi de problema ci devii mama u ii copil pe câte tu l-ai omorât. La protecția copilului sunt liste lungi de familii care spera și așteaptă cu anii sa poata adopta un copil și fiul meu cel Mare e adoptat și suntem etern recunoscători fetei de 17 ani care a rămas însărcinată de la patronul ei însurat și cu doi copii care pe urma nu a mai rut sa știe de el, cu o mama care nu era dispusa sa o ajute cu copilul, care totuși a refuzat sa facă avort pentru ca dorit sa ii dăruiască copilului ei măcar darul viețui. Cunosc multe femei chinuite de regrete, vinovăție, coșmaruri, de presei din cauza copiilor avortați, cu copii ispitiți de sinucidere datorita fraților lor omorâți prin avort.

| ania a răspuns (pentru Miruna333):

Au dreptul sa ii dea un sfat bun pe care dacă îl va nesocotit va regreta toată viata.

| Paracetamol0lol explică (pentru Violleta2022):

Am zis eu că mă bag? Am zis că ea vrea să facă avort și eu o susțin "sfătuiesc să facă avort dacă vrea"

| Paracetamol0lol explică (pentru ania):

Da de unde știi tu că va regreta că a avortat și nu că va regreta că nu a avortat?

Băi omule, dacă ea nu l vrea cine ești tu să o compari cu exemplele tale?

Că ea a dezchis discuția și că a zis să zic ce cred?

| ania a răspuns (pentru Paracetamol0lol):

Toți am primit cadou de la Creatorul nostru o conștiința care ne mustra pentru păcatele noastre, crima fiind printre cele mai grave. Poți face ce vrei cu corpul tău atât timp cât nu faci rău corpului altuia. Acolo exista deja un copil, o inima care bate, un om care va suferi atunci când va fi omorât. Am citit un articol scris de o doctorița care făcea avorturi și câte a renunțat și care scria ca are coșmaruri aducându-și aminte cum se trăgeau înapoi copiii pe care ea încerca să-i rupă din uterul mamei lor. Filmările unui avort arata ca copilu tipa când e rupt din pantece. Titlul articolului era:Oare pentru mine mai exista iertare?

| ania a răspuns (pentru ania):

De aceea Dostoievski e considerat cel mai mare romancier al literaturii universale. În Crima și pedeapsa arata cu putere ca oricâte justificări ai înainte de a comite o crima, după comiterea ei te dezintegrezezi pe dinăuntru, te haituieste propria cinstiinta.

Atunci de ce omori muște, calci viermi, furnic și alte viețuitoare pe care le calci în picioare inconștient? Dar oamenii care calcă câinii/pisicile cu mașina și nici măcar nu coboară din mașină ca să le dea pe margine ori să le ofere un ajutor? Dar tu știi câte crime ai făcut?

Mai lasă-l pe Dostoievski că de aia nu mai pot eu