| XDarkAngel a întrebat:

Verisoara mea face maine 15 ani si nu i-a venit inca ciclul. Sugestii.
P. S.: Scuze categoria.

10 răspunsuri:
| Takocska a răspuns:

Nu ai auzit asa ceva ca la unii vine mai tarziu?

In trecut la inceputu anilor 1900 fete erau asa ca jumatate din cele care au 16 au venit ciclu si la jumate nu deci nu e in intarziere

| MasterOfDisaster a răspuns:

Nu trebuie sa faca nimic.asa e ea, fiecare corp se dezvolta diferit, si nu ai ce face.eu cunosc pe una la care i-a venit ciclul la 16 ani.

| Esperança a răspuns:

Mentruatia vine intre 10-18 ani!

| XDarkAngel explică (pentru Takocska):

Dar nu la asta ma refer...
Stiu ca la unele fete vine mai tarziu, i-am spus asta, dar faza e ca tot se ratoieste ca e mai putin dezvoltata. Vroiam sugestii ca sa o fac sa nu se mai desconsidere, iar primul pas era sa-i arat dovezii ca exista fete carora le vine si la 16.

| Takocska a răspuns (pentru XDarkAngel):

Altceva nu prea poti zice numa ca ea se dezvolta mai incet si ca asta nu inseamna ce e in urma cu ceva fata de ceilalti

| Darklightt a răspuns:

Fiecare oraganism se dezvolta in felul lui! mamei i-a venit la 15 ani jumate.in fine dar daca insista ca ceva nu este normal, trebuie sa mearga la doctor pentru.ca asta poate sa insemne si ca ceva nu este in regula acolo si are sa faca tratament

| superdorex a răspuns:

Mai bine lasa sa mai copilareasca!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eh. e simplu. E insarcinata.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu este o mare problemă, dacă până la împlinirea vârstei de 16 nu apare, trebuie să meargă să facă dozările hormonale.
La mulți ani!
Pa, pa.

| speranza a răspuns:

Nu i-a venit inca pentru ca nu e momentul.Sa stea linistita ca o sa-i vina, mai devreme sau mai tarziu. Daca nu se rezolva, sa mearga la un medic sa-i spuna parerea.