anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vi se pare normal ca la 25 de ani sa nu te ia taica-tu' cu masina pana in alt oras pentru ca "are treaba"? De fapt trebuia sa lase masina undeva si sa se intoarca si am vrut sa ma plimb si eu, ca nu am prea multe activitati. In schimb l-a luat pe fratele meu sa ii tina de urat si cand le-am mai zis sa merg si eu ca nu sunt copil mic sa ma tina de mana sa aiba grija de mine, au zis ca ba da, ma comport ca un copil. Zici ca nu ma suporta, ca vezi Doamne "au treaba", nu fac nimic, doar lasa masina si se intorc. M-a deranjat foarte tare ca ii deranjez de parca cine stie ce, acum nu ma supara faptul ca nu am mers, ci ca ii deranjez atat de tare. Eu exagerez?

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poate s-au dus la un bordel dupa aceea si nu voiau ca tu sa afli.

| sierra1 a răspuns:

De fapt nu e normal ca un tânăr de 25 ani să se plângă pe neto că "nu te ia taicatu' cu masina pana in alt oras", normal ar fi să-și rezolve in FAMILIE, problema

| Freya1 a răspuns:

Cred ca exagerezi un pic si te comporti ca un copil.Adica da, ma mai duc eu cu iubitul meu cu masina pana undeva pentru ca locuim la tara si nu am prea mult activitate înafara casei.Dar tu la 25 de ani sa ii mai spui la taticu sa te duca cu el cu masina 3 străzi mai in colo sa te mai plimbi e copilăresc.
De ce nu dai si tu pentru permis?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Peste o luna ma mut in alt oras, poate atunci o sa vrea sa ma plimb cu el

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Depinde de situație, oricum trebuie să stai o perioadă lungă, până îți simte lipsa, să își deie seama că te pierde și că nu vei fi copilul care stă pe lângă casă. Poate că își vor da seama de maturitatea ta, dar cred că asta e m-ai greu. Dacă mă gândesc că te crede copil la anii ăștia...nu e in regulă.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, îți dau dreptate la acești ani tatăl tău ar fi trebuit să se comporte cu tine ca și cum i-ai fi un bun prieten. Dar, în mod normal la aceasta vârstă ar trebui să ai activități. Nu muncești, ești încă la facultate? Vă trebuii să te angajezi sau dacă ai facultate ia-ți loc de muncă cu jumătate de normă.

| NunuNini a răspuns:

Ti se pare normal ca la 25 de ani sa nu ai treaba, o ocupatie, un loc de munca? Iti ardea de plimbari?
Da, chiar te-ai comportat ca un copil.

| Țoglă a răspuns:

Poate că nu-i convine ceva la tine. Ești angajat?