Da, îți dau dreptate la acești ani tatăl tău ar fi trebuit să se comporte cu tine ca și cum i-ai fi un bun prieten. Dar, în mod normal la aceasta vârstă ar trebui să ai activități. Nu muncești, ești încă la facultate? Vă trebuii să te angajezi sau dacă ai facultate ia-ți loc de muncă cu jumătate de normă.
Depinde de situație, oricum trebuie să stai o perioadă lungă, până îți simte lipsa, să își deie seama că te pierde și că nu vei fi copilul care stă pe lângă casă. Poate că își vor da seama de maturitatea ta, dar cred că asta e m-ai greu. Dacă mă gândesc că te crede copil la anii ăștia...nu e in regulă.
De fapt nu e normal ca un tânăr de 25 ani să se plângă pe neto că "nu te ia taicatu' cu masina pana in alt oras", normal ar fi să-și rezolve in FAMILIE, problema
Cred ca exagerezi un pic si te comporti ca un copil.Adica da, ma mai duc eu cu iubitul meu cu masina pana undeva pentru ca locuim la tara si nu am prea mult activitate înafara casei.Dar tu la 25 de ani sa ii mai spui la taticu sa te duca cu el cu masina 3 străzi mai in colo sa te mai plimbi e copilăresc.
De ce nu dai si tu pentru permis?
Ti se pare normal ca la 25 de ani sa nu ai treaba, o ocupatie, un loc de munca? Iti ardea de plimbari?
Da, chiar te-ai comportat ca un copil.