| Mihaela230 a întrebat:

Vi se pare normal ca părinții mei sa ma controleze și la vârsta de 27 de ani și sa ma tina din scurt?!
Ma simt de parca as avea 15 ani.

44 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Normal, dacă îi lași.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai de ce ii lasi?

| wildthing a răspuns:

Daca depinzi de ei, da. Daca ai fi independenta financiar, nu ar mai avea cum sa te controleze.
Intre noi fie vorba, daca as fi parinte de fata, as fi un tiran, as controla-o cat de mult as putea...pentru ca in mintea mea, daca actiunile ei s-ar intampla sa fie necorespunzatoare (daca vrei, iti dezvolt ce inteleg prin asta, dar sper sa nu fie nevoie), ne-ar face de rusine pe mine si intreaga familie.winking

| Mihaela230 explică (pentru suntserios):

Dacă n as face ca și se supăra

| Catrice a răspuns:

Cine mai sta cu părinții la 27 ani...thinking

| Mihaela230 explică (pentru Catrice):

Eu, pentru ca nu ma lasă, sa ma mut

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Ai tot repetat intreabarea asta de m-am saturat si eu. Daca n-ai cu cine discuta cauta-ti un prieten! Nu se poate sa te plangi pe aici si sa nu iei nici o masura. Nu te poate ajuta nimeni de aici. Sfaturi ti s-au tot dat dar nu faci nimic. Du-te in chirie si cauta-ti de viata ta! Mi se pare mie ca te complaci cu viata asta! La varsta ta altele sunt maritate, cu copii si la casa lor. Probabil te-ai complacut sa ti se dea toate de-a gata si nu vrei sa iei viata in piept!

| mihai69 a răspuns (pentru Mihaela230):

Și de ce ar trebui să te lase?!? Doar nu or să pună poliția și FBI-ul pe urmele tale să te aducă înapoi acasă?

Bula
| Bula a răspuns:

Daca la varsta de 27 ani cineva e dependenta de parinti, atunci inseamna ca are ceva probleme si chiar are nevoie de supraveghere!

| Mihaela230 explică (pentru mihai69):

Posibil politia la cum ii stiu

| johnnny123 a răspuns:

Nu mi se pare normal ca la 27 de ani să le oferi posibilitatea de a te controla.

Înțelegi distincția? Problema (și rezolvarea ei) nu se află la ei, ci la tine.

Tu ești cea care trebuie să-și câștige independența și să-i lase pe ei fără mijloacele de a te controla. Atâta timp cât ești dependentă din toate punctele de vedere de ei, vor continua să facă asta.

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru mihai69):

Lasa-o! Uita-te de cate ori s-a plans de parinti! Nu este o atitudine normala pentru un matur. Pana la urma eu nu mai cred nimic din ce spune. Se complace asa ori minte.

| Wr3nch a răspuns:

Oau. Iti iei un loc de munca si te muti ca nu e schema. Ai 27 de ani, nu te pot tine in casa cu forta. Daca merg la politie le zici lq polisti ca mint si le da amenda. Nu e mare schema

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca fabulezi sau ne trollezi, la câți măscărici sunt pe aici nu ar fi o mirare, lumea o inceput sa se îndoiască de aceeași poveste puerila.

| Claudia10girl a răspuns:

Poate trebuie sa vorbesti despre asta cu ei. Sa vezi de ce fac asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Bula):

Probabil un handicap.

| Ofiintă a răspuns:

Se întâmpla pentru că îi permiți să îsi manifeste controlul asupra ta.

| Ofiintă a răspuns (pentru Catrice):

"Cine mai stă cu părinții la 27 de ani?"
Eu la 25 sad

Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Nu.

| Drimmero a răspuns:

Nu te-ai plictisit sa tot ai aceeasi placa? E ireal ca la 27 de ani sa-ti dicteze parintii viata, eu unul refuz sa cred ca exista asa ceva, nu are cum.

| Lukasssz a răspuns:

De ce nu te muti tu in chirie?

| Anamaria9916 a răspuns:

Legal ești adult. Nu prea mai pot să îți spună ce sa faci. Probabil stai la ei, și atunci ei confundă puțin lucrurile. Au impresia că dacă stai sub acoperișul lor respecți regulile. sfatul meu e să te muți dacă e așa. Nu e o siutație plăcută și cu atât mai neplăcută va fi pentru un eventual partener. Știu din proprie exeperiență, iubitul meu stă cu ai lui și deși nu îl comandă și îl " sfătuirsc" doar, sau în cer favori el se simte dator să îi asculte, ceea ce e deosebit de neplăcut pentru mine, suntem de mult timp împreună și nu îmi place că cineva îl influențează atât de mult în luarea deciziilor sau că îi face mereu program.

| GAMERQUEEN2021 a răspuns:

Nu! Ai 27 de ani, parintii tai sunt raspunzatori de tine pana la 18... Nu are sens

| GAMERQUEEN2021 a răspuns (pentru Catrice):

Nus

| GAMERQUEEN2021 a răspuns:

Pentru cei care nu ii lasa sa se mute de la 18 ani: E o tara libera! Eu cand face 16 strang bani de casa buna si la 18 am plecat pe usa?

| Yparisa a răspuns:

Nu este normal, dar oricat ti s-ar spune nu pari sa intelegi...

| mihai69 a răspuns (pentru Salontanul):

Eu o las, că doar nu-s tac'su...

| Ofiintă a răspuns (pentru Mihaela230):

La vârsta de 27 de ani, nu există faptul că nu te lasă să te muți ci faptul că aceștia nu sunt de acord. Cu toate acestea, tu esti persoana care decide.

| sierra1 a răspuns:

Nu te mai victimiza (degeaba!)

am mai discutat asta și se pare că n-ai priceput o iotă

https://www.tpu.ro/......ixe-sa-nu/