Ai mai intrebat de n ori si nu iei nici o masura se pare. Si daca am zice ca e normal sau nu e sa te controleze, cu ce te ajuta?
Plus ca intrebarea nu are sens, ca e de la sine clar ca nu e normal sa te controleze la 27 de ani, nu-ti e clar asta?
Faptul ca ai ajuns sa reintrebi asta, e grav, pentru ca trebuia din prima sa stii raspunsul.
Dar problema e ce masuri iei!
Pai e f clar de ce-i lasa, are o mare problema psihologica si are mari blocaje, nu a reusit sa faca ce trebuia pana la varsta aia din cauza asta, iar fara rezolvarea serioasa la psiholog a problemelor, nu va scapa de asta, va ramane in chestia asta a la long.
Solutia este sa se duca la un teraperut sa spuna tot si sa se inceapa lucru, altfel degeaba discuta ca nu o ajuta orice i-am zice noi.
Ca daca gandea ca mine sau ca tine "de ce-i lasa?", nu mai ajungea sa puna intrebarile astea aici, ca deja lua masuri din timp.
da mie sincer mi se pare normal.Stii de ce? Se pare, esti o persoana care desi are varsta de 27 de ani, este la nivelul unei persoane de 12 ani,ori poate si mai jos.
Intrebi aceiasi chestii la nesfirsit,nu stii nici tu ce vrei sa stii,deci stai asa cum esti, paritii tai te cunosc f bine si stiu ei de ce te controleaza cum spui, pentru ca nu esti capabila sa iti porti de grija singura, na uite ca am ziso, chiar de te superi, se pare ca asa stau lucrurile.
Încearcă sa pui întrebări despre tine, nu te concetra numai pe părinții tăi. Nu ei sunt soluția la rezolvarea problemelor tale. Mai bine găsește solutii pentru tine nu pentru ei. Problema e ca tu depinzi de ei, ei au motivele lor pentru care se comporta în felul asta poate sunt reale sau nu, care nu ți fac bine dar ei asa știu sa aibă grija de tine, pe ei nu ii poți schimba, deși ai o vârsta ei asa cred ei ca e spre binele tău. Tu trebuie sa faci în asa fel încât sa ajungi sa trăiești asa cum crezi ca se cuvine la vârsta ta. Soluția este sa muncești ceva, dacă reușești sa ai niște bani sa contribui la cheltuieli altfel vor sta lucrurile, apoi poți sa faci școala de șoferi, poți sa ți faci timp pentru alte activități, nu vei mai fi la fel de controlată.
Numai sa te plangi stii, dar sa faci ceva concret pentru viata ta observ ca nu esti in stare, desi ai primit o gramada de sfaturi legate de acest aspect
Jhoanna întreabă: